Închide meniul
Video

The Rock, un super cadou pentru omul care i-a cumpărat prima mașină! ”Am dormit împreună în rulotă când am fost evacuat din Hawaii”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2021, 17:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:54

”Îl știu pe Bruno de când aveam 15 ani. Mi-a oferit un loc în care să locuiesc, când nu aveam unde să stau. Când am început cariera, nu am început pe marile scene din WWE. Am stat împreună în rulota lui și mi-a cumpărat prima mașină de la un narcoman”, a declarat Dwayne Johnson, vizibil emoționat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am fost dați afară din Hawaii pentru că nu am putut să plătim chiria. Când am ajuns în Nashville, am fost așteptat de un individ pe care nu-l văzusem în viața mea. Mi-a zis: "Mergem în locul în care o sa stai”

Unde e asta?

Mi-a zis: "Cu Bruno!", și-a amintit celebrul actor și wrestler.

Bruno a râs la rândul său atunci când și-a adus aminte episodul: ”Am luat mașina. A trebuit să îl tractez pentru că mașina nu avea acte. Un alt narcoman a ridicat bancheta din spate și a întrebat: ”Unde mergem?”, și-a amintit prietenul lui The Rock.

Reclamă

The Rock i-a făcut cadou o camionetă celui care a avut grijă de el

Devenit acum un nume internațional, Dwayne Johnson și-a arătat aprecierea față de cel care i-a cumpărat prima mașină și i-a cumpărat la rândul său una, cu mult mai scumpă.

”Îți mulțumesc că mi-ai cumpărat prima mașină. Acum e momentul să îți spun, asta este noua ta mașină! Nu este niciun narcoman în mașina asta!”, a râs The Rock.

”Ești serios? Nu-mi vine să cred”, a exclamat la rândul său Bruno.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt serios”.

”Nu-mi vine să cred, te iubesc mult, mulțumesc!”

”Și eu te iubesc, frate”, a mărturisit Dwayne Johnson.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și