Închide meniul

Tragedie în Marea Britanie! Un jucător de rugby de 31 de ani a murit în timpul unui meci. „Zboară sus, frate!”

Publicat: 22 august 2021, 20:32

Tragedie în Marea Britanie! Un jucător de rugby de 31 de ani a murit în timpul unui meci. „Zboară sus, frate!

Alex Evans a încetat din viaţă în timpul unui meci de rugby

captură bbc.com

  • Tragedia în Marea Britanie
  • Un jucător de rugby a murit pe teren

Alex Evans, jucător al echipei galeze de rugby Cwmllynfell RFC, a decedat pe teren, sâmbătă, la un meci cu formaţia Crynant, relatează L’Equipe, citat de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragedie în Marea Britanie! Un jucător de rugby a murit în timpul unui meci

Potrivit unui responsabil al clubului galez, Evans a dat semne că nu se simţea bine în timpul meciului şi a ieşit de pe teren, după care s-a prăbuşit. Medicii au încercat să îl reanimeze pe sportiv folosind şi un defibrilator, însă fără succes.

“Am pierdut un frate pe teren şi doare foarte tare. RIP Alex. Clubul şi comunitatea sunt în stare de şoc. Zboară sus, frate… zboară sus”, a notat Cwmllynfell RFC pe Twitter. Evans avea doar 31 de ani.

Reclamă

Culmea, meciul avea loc pentru a omagia dispariţia unui fan, care încetase din viaţă la începutul anului, scrie BBC.

Reclamă

Clipe de spaimă în Turcia. Un fotbalist a rămas inconştient pe teren.

O tragedie a fost pe cale să se petreacă şi sâmbătă seară la meciul de fotbal din campionatul Turciei dintre Gaziantep şi Beşiktaş Istanbul.

Fabrice Nsakala, fundaşul francez al lui Beşiktaş, s-a prăbuşit pe gazon şi a rămas inconştient. Momentul a avut loc în minutul 76.

Căpitanul lui Beşiktaş, Necip Uysal, a fost primul care i-a sărit în ajutor. Nsakala a primit imediat îngrijiri medicale, iar starea sa a devenit stabilă.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui Beşiktaş a povestit clipele cumplite. „Am fost foarte speriaţi. A fost un moment trist. Să sperăm că aşa ceva nu o să se mai întâmple”, a spus Sergen Yalcin.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami Vezi toate știrile
Pe același subiect
România - Portugalia 24-49, în Rugby Europe Championship 2024
Alte sporturi • 17 feb., 19:09
România – Portugalia 24-49. „Stejarii” au suferit un eşec drastic în Rugby Europe Championship 2024
Alin Petrache a răbufnit, după ce a aflat cât va costa un meci pe stadionul Arcul de Triumf
Alte sporturi • 31 ian., 18:23
Alin Petrache a răbufnit, după ce a aflat cât va costa un meci pe stadionul Arcul de Triumf: „E strigător la cer! Nu ne permitem”
Argentina - Anglia LIVE SCORE
Alte sporturi • 27 oct., 23:45
Argentina – Anglia 23-26. Englezii au obţinut bronzul mondial după o Finală Mică dramatică!
Naţionala de rugby a României s-a întors în ţară după Cupa Mondială
Alte sporturi • 10 oct., 21:41
Naţionala de rugby a României s-a întors în ţară după Cupa Mondială. Mihai Macovei: „Am rămas dezamăgit de atitudinea noastră”
România joacă cu Irlanda la Cupa Mondială de rugby
Alte sporturi • 8 sept., 16:41
România joacă cu Irlanda la Cupa Mondială de rugby. Selecționerul a anunțat echipa