Închide meniul

Tragedie în sport! Dwayne Haskins a fost lovit mortal de un camion, în timp ce traversa o autostradă. Starul din NFL avea numai 24 de ani

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 aprilie 2022, 9:47 / Actualizat: 10 aprilie 2022, 11:00

Tragedie în sport! Dwayne Haskins a fost lovit mortal de un camion, în timp ce traversa o autostradă. Starul din NFL avea numai 24 de ani

Dwayne Haskins a decedat la vârsta de 24 de ani

Profimedia

Tragedie în lumea sportului din America. Dwayne Haskins s-a stins din viață la vârsta de 24 de ani, în urma unui accident teribil. Fundașul celor de la Pittsburgh Steelers, din NFL, a fost lovit mortal de un camion, în timp ce traversa o autostradă din Florida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dwayne Haskins, jucătorul de fotbal american de la Pittsburgh Steelers, a decedat în urma unui accident teribil.

Tragedie în SUA! Dwayne Haskins a fost lovit mortal de un camion. Starul din NFL avea numai 24 de ani

Tânărul fundaș din NFL, care evolua pentru Pittsburgh Steelers, a fost lovit de un camion în timp ce încerca să traverseze o autostradă. Din păcate, impactul a fost fatal, iar sportivul american s-a stins din viață la vârsta de numai 24 de ani.

Haskins semnase luna trecută un nou contract cu Pittsburgh Steelers, iar pe 3 mai urma să împlinească 25 de ani.

Patrula Autostrăzilor din Florida a oferit detalii legate de tragicul eveniment, în urma căruia tânărul fundaș și-a pierdut viața.

Reclamă

Potrivit autorităților americane, citate de CNN, Dwayne Haskins încerca să traverseze autostrada Interstate 595, din apropierea Aeroportului Internațional Fort Lauderdale-Hollywood, în localitatea Broward County.

Primele detalii după tragicul deces al lui Haskins

Din păcate, sportivul din Statele Unite n-a apucat să ajungă pe cealaltă parte a drumului. Haskins a fost lovit mortal de un camion care transporta gunoiul, pe 10 aprilie, în jurul orei 6.30 (ora din statul Florida).

„Mergea pe autostradă din motive necunoscute”, au explicat autoritățile din Florida.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimele zile, Haskins și-a petrecut timpul în sudul Floridei, alături de câțiva coechipieri de la Pittsburgh Steelers.  Dwayne Haskins era căsătorit cu Kalabrya (25 de ani), din luna martie a anului 2021.

Fanii i-au adus omagii tânărului jucător, iar unul dintre ei chiar i-a cântat la vioară în fața stadionului din Ohio.

Antrenorul lui Dwayne Haskins, devastat după decesul tânărului jucător

Vestea tragică a lovit puternic lumea sportului din SUA.

„Suntem extrem de îndurerați de pierderea tragică a lui Dwayne Haskins. Odihnește-te în pace.”, a fost anunțul celor de la Pittsburgh Steelers, pe contul de Twitter.

„Sunt devastat… nu am cuvinte după această veste. A devenit rapid un membru al familiei Steelers după sosirea la Pittsburgh. Era unul dintre cei mai muncitori oameni, atât pe teren, cât și în comunitatea noastră. Dwayne a fost un coechipier și un prieten extraordinar pentru mulți. Sunt complet devastat.”, a spus Mike Tomlin, antrenorul celor de la Steelers Pittsburgh, citat de CNN.

Dwayne Haskins avea o avere estimată la 30 de milioane de dolari.

Reclamă

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și