Închide meniul

Tragedie în Turul Austriei! Un ciclist a decedat la doar 25 de ani

Publicat: 6 iulie 2024, 19:44

Reclamă
Tragedie în Turul Austriei! Un ciclist a decedat la doar 25 de ani

Tragedie în Turul Austriei! Un ciclist a decedat la doar 25 de ani

Andre Drege, în timpul unei competiţii/ Profimedia

A avut loc o tragedie în Turul Austriei, după ce un ciclist a decedat la doar 25 de ani, după o căzătură teribilă. Organizatorii au făcut anunţul tragic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andre Drege este ciclistul care şi-a pierdut viaţa în penultima etapă a Turului Austriei.

Tragedie în Turul Austriei

Drege, component al echipei Coop Repsol, se afla într-un grup de rutieri care au evadat din pluton în momentul în care a căzut în timpul unei coborâri, în regiunea Grossglockner, pe una dintre cele mai celebre şosele alpine ale ţării.

Apropiaţii săi şi membrii echipei sale urmează să decidă dacă ultima etapă va mai avea loc sau nu duminică, după ce organizatorii au anulat ceremonia de la sosirea etapei a patra, notează agerpres.ro.

Anul trecut, cu ocazia unei curse regionale de juniori în Austria, un ciclist italian în vârstă de 17 ani a decedat în timpul unei coborâri.

Reclamă
Reclamă

În plutonul profesionist, ultimul accident mortal s-a produs tot anul trecut, când elveţianul Gino Mader (26 ani), de la echipa Bahrain, a căzut în Turul Elveţiei, în luna iunie.

Prima jumătate a actualului sezon din ciclismul profesionist a fost de asemenea marcată de mai multe căzături grave în pluton.

Tragedie în fotbal! Colegul lui Mohamed Salah a murit la doar 31 de ani

Tragedie în fotbal! Colegul lui Mohamed Salah de la naţionala Egiptului, Ahmed Refaat, a murit la doar 31 de ani!

Reclamă

Starul lui Liverpool a publicat un mesaj pe reţelele sociale după decesul colegului său de la naţionala Egiptului.

„Fie ca Domnul să le dea răbdare familiei și celor dragi”, a transmis Mohamed Salah pe contul de X (fostul Twitter).

„Oficialii Federației deplâng moartea lui Ahmed Refaat, jucătorul echipei naționale și al lui Modern Sport Club, ne rugăm la Dumnezeu să aibă milă de el și să le ofere familiei și apropiaților săi răbdare și consolare. Lui Dumnezeu îi aparținem și la El ne vom întoarce”, a transmis şi Federația de Fotbal din Egipt.

Decesul lui Ahmed Refaat a survenit la aproape 4 luni după ce jucătorul egiptean s-a prăbuşit pe teren. În data de 11 martie 2024, în timpul unui meci disputat între Al Ittihad şi echipa lui Refaat, Future FC, egipteanul a suferit un infarct.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:22

Gică Hagi, afectat după Rapid – Farul 5-0: „Poate nu o să mai fiu pe bancă. Trebuie să schimbăm totul”

9:08

Şefii Rapidului măresc miza derby-ului cu FCSB. Anunţul făcut după ce au umilit Farul lui Gică Hagi: „Cel mai bun meci!”

9:03

Neymar, mesaj emoţionant după revenirea pe teren în Al Ain – Al Hilal 4-5: „Emoțiile sunt întotdeauna minunate”

8:50

Anunţ bombă! Real Madrid şi Manchester City au pe listă acelaşi antrenor pentru a-i înlocui pe Ancelotti şi Guardiola

8:32

Florin Manea, reacţie directă după ce a fost anunţată plecarea lui Radu Drăguşin de la Tottenham: „Sunt o mulţime de cluburi!”

8:22

Cum au reacționat Dan Șucu și soția lui, imediat după Rapid – Farul 5-0. Patronul giuleștenilor s-a descătușat

1 VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja” 2 VideoMotivul din spatele crizei de nervi a lui Răzvan Lucescu! Patronul lui AEK l-a distrus pe român: „Provocator! Îşi arată educaţia” 3 VideoReacţia lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaş de la finalul meciului AEK – PAOK 1-1: „Ne-au furat, nu voi uita niciodată” 4 Roșu orbitor la Austin! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Statelor Unite 5 VIDEOLando Norris insistă că nu trebuia penalizat în duelul cu Max Verstappen din MP al Statelor Unite: „Încă mai cred că am dreptate” 6 Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”
Citește și