Turul Franţei | Ce s-a întâmplat cu spectatoarea care a provocat accidentul horror! Femeia s-a predat autorităţilor şi urma să primească o amendă

De Dragoș Vasile
Publicat: 1.07.2021, 17:41
Actualizat: 1.07.2021, 18:09

Noi informaţii despre femeia care a provocat accidentul horror din prima zi a Turului Franţei au ieşit la iveală.

Turul Franţei accident

Turul Franţei accident

DPA Images / Anne-Christine Poujoulat

Turul Franţei 2021 a început cu o etapă nebună. Zeci de ciclişti au fost implicaţi într-o căzătură cauzată de o spectatoare. Totuşi, reprezentanţii turului Franţei au retras acuzaţiile împotriva ei!

Ce s-a întâmplat cu spectatoarea care a provocat accidentul horror din Turul Franţei

Suportera a provocat o căzătură teribilă, care a afectat aproape jumătate din pluton. Ea a avut un banner cu care a lovit un ciclist. Acesta s-a dezechilibrat şi a provocat alte căzături. Momentul a avut loc cu 45 de kilometri înainte de finiş.

Imediat după accident, spectatoarea s-a predat de bună voie autorităţilor, scrie Marca. După ce s-a aflat în custodia poliţiei, aceasta a fost dusă la Jandarmeria franceză. În vârstă de 30 de ani, femeia urma să primească o amendă de 1500 de euro. Totuşi, reprezentanţii turului Franţei au retras orice acuzaţie împotriva ei.

Pierre-Yves Thouault, directorul Turului Franţei, a explicat că această decizie a fost luată pentru a calma spiritele şi pentru a îndrepta atenţia spre cursă, nu spre moment. De asemenea, acesta a precizat că spectatorii trebuie să respecte regulile pentru a evita astfel de situaţii.

Froome, afectat în a doua căzătură a zilei

O altă căzătură în care au fost implicaţi numeroşi ciclişti s-a petrecut cu 7.5 kilometri înainte de final. Froome a fost printre cei afectaţi, scrie as.com.

În urma incidentelor de astăzi, s-a produs şi primul abandon. Sutterling, de la DSM, a fost nevoit să renunţe din cauza problemelor medicale.

AS. RO LIVE

Edi Iordănescu, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Georgiana Ghegeliu a trecut prin clipe tragice
Diverse • 4 aug., 16:51
Ce se întâmplă cu Georgiana, fata care şi-a pierdut o mână într-un accident rutier. Statul român i-a plătit despăgubiri record, de un milion de euro
Extra • 19 iul., 13:11
L-au ucis, la doar 13 ani, pe Julian, puștiul care a plâns când Egan Bernal a luat Turul!
Fotbal intern • 13 iul., 15:20
Tragedia lui Inter Sibiu. Cum au murit Bănuță, comparat cu Hagi, și Năstase. ”Ajutați-mă!”
Antena 1
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușă. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Top citite
„Nicio ţară nu poate dispune arestarea mea”. Dragoş Săvulescu îi cere despăgubiri României. „Soţia mea nu poate dormi şi mânca!”
1
Foto „Nicio ţară nu poate dispune arestarea mea”. Dragoş Săvulescu îi cere despăgubiri României. „Soţia mea nu poate dormi şi mânca!”
Ultimele știri
14:22 EXCLUSIV AS.ro LIVETudor Mihăiță, omul care a adus Jiu Jitsu brazilian în România, dezvăluiri de senzație: ”Am învățat după poze!” Cum a reacționat George Mihăiță când a aflat 13:56 Dario Bonetti, lovit din plin de Covid-19. „A făcut febră 39.4!”. Detalii de ultimă oră oferite de avocatul antrenorului lui Dinamo 13:28 Nu dați banii pe prostii, luați o crosă la copii! 13:10 NEWS ALERTŞeicul care a anunţat, în premieră, transferul lui Lionel Messi la PSG, l-a avertizat pe Mauricio Pochettino. „Ar trebui să ştii asta!” 12:41 Valeriu Iftime a anunţat de ce exclude varianta transferului lui Hervin Ongenda la FCSB. „Dacă-l dăm, mă duc şi eu! Mă las de fotbal fără el” 12:11 Emma Răducanu dă o lovitură financiară de proporţii! Cele mai importante companii sunt dispuse să-i plătească o avere. Anunţul englezilor 11:06 Lovitură pentru Simona Halep. Pe ce loc a ajuns în clasamentul WTA. Sorana Cîrstea are motive de bucurie! 10:23 Gabi Torje nu îi duce dorul lui Dario Bonetti după a 6-a înfrângere consecutivă a lui Dinamo. „Şi Messi a plecat de la Barcelona”. Ce i-a transmis antrenorului italian 10:00 Istvan Kovacs, cu cărțile pe față! Ce spune despre momentul „dispari” și eliminarea lui Filip, în FCSB – Dinamo! Marea dorință a centralului 9:05 Ianis Hagi, aşteptat cu nerăbdare în Scoţia! Fanii sunt convinşi că Rangers este dependentă de el. „Îi simţim lipsa!”
Close