Închide meniul

Turul Franţei | Etapa de sâmbătă, întreruptă 25 de minute după ce mai mulţi ciclişti au căzut

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 iulie 2023, 16:21

Turul Franţei | Etapa de sâmbătă, întreruptă 25 de minute după ce mai mulţi ciclişti au căzut

Turul Franţei | Etapa de sâmbătă, întreruptă 25 de minute după ce mai mulţi ciclişti au căzut

Mai mulţi rutieri din Turul Franţei au căzut şi au avut nevoie de îngrijiri medicale / Colaj Profimedia

Turul Franţei | Etapa de sâmbătă, întreruptă 25 de minute după ce mai mulţi ciclişti au căzut. Trei concurenţi au abandonat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Etapa a 14-a a Turului Franţei a fost întreruptă, sâmbătă, timp de 25 de minute, după ce mai mulţi ciclişti din spatele plutonului au căzut.

Potrivit Reuters, incidentul a avut loc pe o coborâre alunecoasă, după doar cincii kilometri de cursă. Antonio Pedrero, de la Movistar, a fost nevoit să abandoneze cursa, el fiind luat cu targa. Sud-africanul Louis Meintjes, care era pe locul 13 în clasamentul general, a abandonat şi el.

Turul Franţei | Etapa de sâmbătă, întreruptă 25 de minute după ce mai mulţi ciclişti au căzut. Trei concurenţi au abandonat

„Mai mulţi ciclişti au suferit vânătăi şi ne putem aştepta ca mai mulţi să abandoneze”, a declarat medicul Turului, Gilles Mercier, potrivit news.ro.

Columbianul Esteban Chaves a fost unul dintre ei, care a abandonat la 134 km de sosire în Morzine.

Reclamă

Niciunul dintre liderii clasamentului general nu a fost implicat în accident.  Printre rutierii importanţi care au căzut se numără Dani Martinez, Ion Izagirre, Antonio Pedrero, Louis Meintjes sau Wilco Kelderman.

„Din nefericire, etapa a 14-a din Turul Franţei a început cu a doua retragere a echipei Movistar, cea a lui Antonio Pedrero. Catalanul, unul dintre cei mai afectaţi din pluton, nu va putea să ajungă la Paris. Vă vom ţine informaţi”, au anunţat cei de la Movistar.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mulţi ciclişti au avut nevoie de îngrijiri medicale

Printre cei care au fost implicaţi în accident s-a numărat şi britanicul Tom Pidcock, dar acesta a putut continua cursa.

Etapa a fost întreruptă pentru că foarte mulţi ciclişti au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind nevoie ca organizatorii să aştepte pentru a avea suficient de multe ambulanţe înainte de a continua cursa.

După 25 de minute în care mai mulţi ciclişti au primit îngrijiri medicale, acţiunea din etapa a 14-a din Turul Franţei a fost reluată.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și