Închide meniul

Un chinez a refuzat să-i strângă mâna, de teama coronavirusului. Reacția campionului român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2020, 7:10 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Un chinez a refuzat să-i strângă mâna, de teama coronavirusului. Reacția campionului român

ImagineChina / Zhong zhenbin via Hepta

Ovidiu Ionescu nu s-a supărat pe adversarul său

Momentul neplăcut a avut loc în luna martie, în timpul unui meci de la Openul Qatarului. Românul a pierdut partida, iar la final a vrut să dea mâna cu adversarul său. Chinezul Yu Zhou l-a refuzat, însă Ovidiu Ionescu nu s-a supărat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost o măsură de prevenție, doar atât", a spus Ionescu pentru Digi Sport

VEZI MOMENTUL ÎN CARE JUCĂTORUL DIN CHINA REFUZĂ SĂ DEA MÂNA CU ROMÂNUL MIN. 8:14

Ovidiu Ionescu, prins de pandemie în Germania

Stabilit în Germania, Ovidiu Ionescu ar putea scăpa mai repede de măsurile de izolare. 

"De săptămâna aceasta au început să mai relaxeze măsurile și au deschis și gelateria mea preferată. Nu m-am putut abține să nu merg. Am stat 10 minute la coadă pentru a respecta regulile, dar a meritat", a declarat Ovidiu Ionescu pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și