Închide meniul
Video

Un pugilist român are bătăi de cap din cauza unui tatuaj. Problemele au apărut după amânarea Jocurilor Olimpice

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2020, 18:20

  • Cosmin Gîrleanu s-a calificat la Jocurile Olimpice
  • Este multimplu campion național
  • Se antrenează pe dealuri pe timpul pandemiei

Din păcate pentru el, va putea lua medalia abia în 2021. Ediția care era programată în acest an a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Gîrleanu și tatuajul buclucaș

Cosmin Girleanu a fost primul pugilist român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. A reușit perfomanța la turneul preolimpic de la Londra și, de bucurie, a ales să își facă un tatuaj cu cercurile olimpice. Anul în care va lua startul competiția supremă s-a schimbat între timp.

"Tatuajul nu este greșit. Chiar dacă competiția se va ține la anul, tot Tokyo 2020 se va numi! M-am gândit să-mi fac tatuaj de acum cinci ani de zile, după ce am ieșit campion mondial", a reacționat Gîrleanu.

Reclamă

Campionul lumii la juniori îsi poate desena pe corp și medalia olimpică, daca va reuși să o câștige la Tokyo. Pentru asta, băiatul se antrenează ca un nebun pe dealurile de lângă casă, la Hunedoara.

"Mă simt foarte bine și aici, să mă antrenez pe dealuri, dar tot mai bine mă simt în sala de box", a continuat Gîrleanu.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
Tenis • 25 mart., 16:19
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris
Tenis de masă • 14 mart., 11:58
Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris: „Totul merge perfect. Mă pregătesc din greu”
Bernadette Szocs a avut prima reacţie după calificarea la Jocurile Olimpice
Alte sporturi • 21 feb., 21:36
Bernadette Szocs, după calificarea la Jocurile Olimpice: „Nu vrem să ne oprim aici!”. România face show LIVE VIDEO în AntenaPLAY
Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice, după Campionatele Mondiale pe echipe
Tenis de masă • 19 feb., 15:51
Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice, după Campionatele Mondiale pe echipe: „Asiaticele se feresc de noi”