Închide meniul
Foto

Usher, momente senzaţionale la show-ul din pauza Super Bowl 2024. Invitaţi de gală

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2024, 8:12

Reclamă
Usher, momente senzaţionale la show-ul din pauza Super Bowl 2024. Invitaţi de gală

Usher, momente senzaţionale la show-ul din pauza Super Bowl 2024

Usher, momente senzaţionale la show-ul din pauza Super Bowl 2024

Usher a oferit momente senzaţionale la show-ul din pauza Super Bowl 2024. Usher a oferit duminică un spectacol plin de energie în pauza Super Bowl, care a inclus apariţii surpriză ale unora dintre cei mai faimoşi colaboratori ai săi, în timp ce starul R&B a cântat hiturile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stând la un pian roşu, Alicia Keys a fost primul star care a cântat alături de Usher. A urmat H.E.R., care a urcat pe scenă pentru a interpreta un solo fulminant, în timp ce Usher dansa.

Usher, momente senzaţionale la show-ul din pauza Super Bowl 2024

Will.i.am, Lil Jon şi Ludacris au ajutat la închiderea spectacolului de pauză cu o interpretare energică a celui mai mare hit al lui Usher, „Yeah!”.

În pofida acestui boost de staruri, Usher a fost mereu în centrul acţiunii, cântând, dansând, smulgându-şi cămaşa şi patinând pe o scenă strălucitoare de pe stadionul de lângă Las Vegas Strip.

„Vă iubesc”, a spus el mulţimii prezente pentru a vedea meciul dintre San Francisco 49ers şi Kansas City Chiefs.

Reclamă

Spectacolul din pauză, care este de obicei cel mai urmărit show muzical al anului, este produs de casa de discuri Roc Nation a lui Jay-Z şi sponsorizat de Apple Music.

Usher Raymond IV a vândut peste 80 de milioane de discuri în întreaga lume, urcând pe primele locuri în topurile muzicale şi aducând acasă opt premii Grammy.

Şi-a lansat primul album în 1994, la vârsta de 16 ani, iar cel de-al nouălea, „Coming Home”, a apărut vineri.

Reclamă 4 / 0/3

Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl

Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl şi a intrat în istorie. Kansas City Chiefs a învins cu 25-22 San Francisco 49ers, pe Allegiant Stadium, în Las Vegas, şi a câştigat pentru a treia oară Super Bowl în ultimii cinci ani.

Cei de la 49ers erau uşor favoriţi la primul Super Bowl desfăşurat în Las Vegas şi au fost de două ori la un pas de victorie pe Allegiant Stadium.

Chiefs au jucat în patru din ultimele cinci Super Bowl-uri şi au devenit prima echipă care a câştigat două titluri consecutive, după Patriots, care a reuşit acest lucru în sezoanele 2003 şi 2004.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și