Închide meniul

Vestea momentului pentru fanii Rapidului! A revenit, de urgenţă, la Clubul Sportiv. Suporterii voiau să protesteze

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 septembrie 2021, 20:24

Vestea momentului pentru fanii Rapidului! A revenit, de urgenţă, la Clubul Sportiv. Suporterii voiau să protesteze

Momente incredibile la Rapid

Hepta

  • Vestea momentului pentru fanii Rapidului
  • Vali Caciureac a revenit la şefia CS Rapid

S-au liniştit apele la Rapid după mai multe zile în care suporterii au ameninţat cu proteste. Erau nemulţumiţi de faptul că fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, o îndepărtase pe Caciureac din fruntea CS Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Caciureac a revenit la CS Rapid

Cu doar trei zile înainte de a demisiona, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a revocat-o pe fosta atletă Vali Caciureac din funcția de director și președinte al Consiliului de conducere al Clubului Sportiv Rapid București, aflat sub tutela acestui minister.

În locul acesteia, Drulă l-a impus prin Ordinul nr.1153/03.09.2021, pe consilierul Mircea Costin Zamfir, care, până să ajungă în minister muncisese pentru un ONG din Măgurele păstorit și de Consiliul Județean Ilfov.

Reclamă

După ce a preluat controlul total al Guvernului, Florin Cîțu a repus-o în funcție pe Vali Caciureac, o decizie care a fost salutată și de galeria Rapidului.

”Doamna Vali Ionescu Caciureac a fost repusă în funcția de președinte al Clubului Sportiv Rapid!

Reclamă

Suntem extrem de fericiți să facem anunțul acesta și să felicităm toți rapidiștii care au fost solidari cu legenda noastră.

Niciodată nu vom tolera ca gloriile Rapidului să fie tratate cu dispreț și alungate din club de mafia politică.”, scriu reprezentanții Peluza Nord – Rapid București.

Decizia iniţială a fost puternic contestată de fanii Rapidului, care au văzut că în perioada în care Vali Caciureac a condus CS Rapid, clubul a avut rezultate foarte bune, iar la secțiile clubului chiar se producea perfomanță.

Reclamă 4 / 0/3

Şi reprezentanţii Rapid Bucureşti – Alte Sporturi au reacţionat după revenirea lui Vali Caciureac în fruntea CS Rapid.

„Nu mor caii când vor câinii… Cătălin Drulă ori șobolanul din interiorul clubului, ce probabil îl are ca idol pe „Iuda”! 😏

#ValyIonescuCaciuriac a fost numită prin ordin de ministru în funcția de Director și Președinte al Consiliului de conducere al Clubului Sportiv Rapid Bucuresti. 🇱🇻❤🇱🇻

Bine ați revenit, stimată doamnă. 🤗”, au scris aceştia pe pagina de facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur.
Liga 1 • 17:37
Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..”
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”