Închide meniul

Victor Campenaerts a izbucnit în plâns după ce a câştigat prima etapă din carieră la Turul Franţei 2024

Publicat: 18 iulie 2024, 20:52

Reclamă
Victor Campenaerts a izbucnit în plâns după ce a câştigat prima etapă din carieră la Turul Franţei 2024

Victor Campenaerts a izbucnit în plâns după ce a câştigat prima etapă din carieră la Turul Franţei 2024

Profimedia

Victor Campenaerts a izbucnit în plâns după ce a câştigat prima etapă din carieră la Turul Franţei 2024. Victor Campenaerts (Lotto-Dstny) şi-a calculat perfect atacul la sprintul final în trei pentru a câştiga, joi, etapa a 18-a a Turului Franţei, desfăşurată pe distanţa de 179,5 km, de la Gap la Barcelonnette, relatează Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campenaerts a fost în trio-ul de frunte cu Michal Kwiatkowski şi Matteo Vercher, belgianul aşteptându-şi momentul în spatele celorlalţi doi ciclişti înainte de a exploda într-un sprint puternic în ultimii 200 de metri pentru a obţine prima sa victorie de etapă în Tur.

Victor Campenaerts a izbucnit în plâns după ce a câştigat prima etapă din carieră la Turul Franţei 2024

Sportivul în vârstă de 32 de ani a fost emoţionat după victorie şi a vorbit imediat prin apel video cu iubita sa şi copilul său.  „Visez la asta de foarte, foarte mult timp„, a spus Campenaerts, în lacrimi. „După Classics, am avut o perioadă foarte dificilă. Am avut un acord verbal cu echipa cu privire la prelungirea contractului şi am fost ignorat pentru o lungă perioadă de timp şi a fost foarte dificil. Am fost într-o tabără de altitudine lungă, dar prietena mea a fost acolo şi m-a susţinut în fiecare zi, însărcinată, şi m-am luptat să-mi termin programele de antrenament. Dar m-am răzgândit, am un viitor strălucit acum tot în ciclism. Am devenit tată şi am văzut doar ceruri albastre„, a mai spus belgianul, conform news.ro.

Tadej Pogacar şi grupul tricoului galben au terminat la aproape 14 minute în urmă, jucând la sigur şi conservându-şi energia înainte de următoarele două etape montane. Slovenul Pogacar şi-a păstrat tricoul galben şi îl devansează pe Jonas Vingegaard cu trei minute şi 11 secunde.

Turul se îndreaptă acum spre Alpi, iar etapa a 19-a de vineri este un traseu de 145 km de la Embrun la Isola 2000.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:40

Vlad Dragomir a înscris un gol de senzație pentru Pafos, în preliminariile Europa League! Românul a surprins pe toată lumea

22:25

Corvinul – Paksi 0-2. Echipa lui Florin Maxim a obţinut o calificare istorică în turul 2 preliminar al Europa League

22:09

Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a semnat, la 17 ani, primul contract ca jucător profesionist cu Milan

21:30

Valeriu Iftime, replică fără precedent pentru Dan Şucu: „Obraznic în declaraţia asta!”

21:12

Arnold Garita nu a mai ajuns la FCSB și l-a atacat pe Gigi Becali! A auzit dezvăluirea patronului și a răbufnit: „Nu înțeleg!”

21:04

Cota lui Andrei Raţiu, creştere uriaşă după EURO 2024. Cât a ajuns să valoreze şi Dennis Man

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 4 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 5 Cum se prezintă cei patru granzi în Ungaria? Analiza lui Adrian Georgescu înaintea Marelui Premiu al Ungariei 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și