Închide meniul

VIDEO. Conor McGregor, show în sala de forţă! Cum s-a pregătit pentru al treilea meci cu Dustin Poirier: "Sunt un animal"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 12:02 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

VIDEO. Conor McGregor, show în sala de forţă! Cum s-a pregătit pentru al treilea meci cu Dustin Poirier: "Sunt un animal"

profimediaimages

Conor McGregor s-a lăudat cu antrenamentele pe care le face înaintea celui de-al treilea meci cu Dustin Poirier

Conor McGregor a postat pe contul de Twitter un clip impresionant. Luptătorul foloseşte greutăţile maxime, dar reuşeşte să execute exerciţiile într-un susţinut. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt un animal", a scris McGregor, care dezvăluit că a fost testat antidoping de două ori într-o singură săptămână.

În vârstă de 32 de ani, Conor McGregor se pregăteşte pentru al treilea meci cu Dustin Poirier. Evenimentul va avea loc pe 10 iulie, la Las Vegas, în prezenţa a 20 de mii de spectatori. McGregor l-a făcut knock-out pe Poirier în 2014, dar a cedat în runda a doua a luptei din luna ianuarie, de la Abu Dhabi.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă la fel ca McGregor! În perioada 9 aprilie – 7 mai îţi oferim 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii AICI la concursul WorkOUT from Home.

Reclamă

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci mișcare, nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Am oferit deja un premiu, dar mai poţi câştiga un aparat Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Reclamă 4 / 0/3

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” Vezi toate știrile
Citește și