Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV Încântă și fanii fotbalului! Iubita lui Nedelcu vrea să facă un imn pentru FCSB! Aza este una dintre cele mai bune voci din România

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 24 noiembrie 2020, 17:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:56

Aza strânge milioane de vizualizări pe YouTube cu melodiile ei. Tânăra solistă este una dintre cele mai puternice voci din muzica românesacă! Fata își ține fanii aproape și pe tik tok.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îl stresez, da, mă aude când filmez pentru tik tok, se închide în cameră și zice: "Aoleu, iar filmezi?!", a declarat Aza pentru AS.ro. ”Cum e viața cu un fotbalist?”, a fost întrebată Aza, care a răspuns extrem de sincer: ”Nu este ușoară, ce-i drept, de ce să mint lumea? Eu sunt plecată, el e plecat, în weekend nu ne vedem absolut deloc”, a mai spus Aza. 

Aza și-a descoperit noi pasiuni în pandemie

Pandemia i-a ajutat pe cei doi îndrăgostiți să petreacă mai mult timp împreună. Nedelcu este accidentat și se recuperează pentru derby-urile din campionat, cu CFR și Craiova. Aza are grija să nu-i lipsească nimic!

Eu fac de mâncare, mă mai ajută și el, chestia asta mi-am descoperit-o acum, în pandemie, fac mâncare, nu doar cartofi prăjiți și ouă, fac și supă, tocăniță, de toate!”, susține Aza.

Aza e gata să facă un imn pentru FCSB

Aza e gata să le cânte perlelor de la FCSB la petrecerea de titlu. 

Reclamă

Cine știe? chiar și pe teren, nu? Imnul României! Doamne, ajută! Cu Dumnezeu, înainte!”. Întrebată ce imn le-ar face celor de la FCSB, Aza nu a ezitat să răspundă: ”Sincer, una machidonește trebuie, pe sufletul patronului”.

Aza se îmbracă tot de la o iubită de fotbalist: ”Mă am bine cu prietena lui Adi Popa”.

Aza a făcut atletism

Și Aza a fost campioană cu sportul, în copilarie: ”Da, am făcut cinci ani de atletism, luam toate premiile, să știi, numai locul 1 luam”, a încheiat Aza.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și