Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Kira Hagi îi face galerie Simonei Halep în meciul cu Serena Williams, de la Australian Open 2021. "Toată România este alături de tine!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 18:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:19

De Valentine's Day, Halep a dat recital pe scena de la Australian Open, iar Kira Hagi a oferit o reprezentaţie de gală pe scena teatrului românesc. A smuls aplauze la teatrul Nottara cu piesa de dragoste "Martha şi George". Şi mama i-a fost alături.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kira Hagi: "Pentru mine, iubirea este teatrul"

"A fost emoţionant! Să fiu iar pe scenă a fost, aşa, o bucurie! Pentru mine, iubirea este teatrul, aşa că a fost frumos să sărbătoresc pe scenă", a declarat Kira Hagi. 

"Pentru asta trăim, pentru asta muncim, să oferim publicului lucrurile frumoase, arta noastră, arta noastră vie fără de care nu se poate", a completat şi regizorul Filip Ristovski. 

Fiica lui Hagi a moştenit pasiunea pentru teatru de la bunicii ei şi a studiat actoria în America.

"Nu vreau să traiesc visul american, ci visul Kira. Visul meu! Îl trăiesc cu toată fiinţa mea. Eu aş fi vrut să joc alături de Toma Caragiu", a reacţionat Kira. 

Reclamă

Fotograful Maria Ştefănescu a surprins trăirile Kirei Hagi pe scena teatrului. Fanii care au cumpărat toate biletele la piesă au răsplătit-o pe Kira cu ciocolată, la final. 

Kira Hagi va conduce galeria artiştilor la duelul Simonei Halep cu Serena Williams.

"Suntem alături de tine! Toată România este alături de tine!", a fost mesajul transmis de Kira.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Serena Williams este cel mai tare meci al sferturilor de finală de la Australian Open 2021. Partida va începe de la ora 10:00 (ora României) şi va fi prima din sesiunea de seară, pe Rod Laver Arena. Confruntarea de gală va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și