Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Reportaj special cu Mihai Neşu. Fostul stelist rămâne un luptător! "Duc crucea asta a dizabilităţii, dar totul s-a transformat din blestem în binecuvântare!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 martie 2021, 20:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:18

Neşu pune la cale și un proiect grandios. Ideea i-a venit imediat după accident, când se recupera în Olanda. În ultimii cinci ani, mulți copii cu probleme au ajuns la centrul lui din Oradea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Peste 150 de copii mi-au trecut pragul până acuma, în cinci ani. Dintr-un blestem, totul s-a transformat într-o binecuvântare. Asta e dorinţa mea zilnică, să pot să fiu de folos copiilor cu dizabilităţi.", a declarat Mihai Neşu pentru AntenaSport.

Munca pentru fundație îi ocupă tot timpul lui Neșu: "Sunt foarte activ, am noroc că am un program plin. Seară, când mă pun în pat, adorm în cinci minute. Nici nu mai ţîn minte de când n-am mai văzut un meci.", recunoaşte fostul stelist.

Mihai Neşu: "Bucuriile din ziua de azi mă ajută să trec peste"

Neşu e nelipsit de la centrul de recuperare. Şi el își face excerciţiile în fiecare zi: "Duc în continuare crucea asta a dizabilităţîi care nu e uşoară. În schimb, bucuriile din ziua de azi mă ajută să trec peste.", a explicat Neşu.

Din vară, fundaţia lui Neşu începe construcţia unui complex de cinci ori mai mare. Chiar Neşu e arhitectul şef al proiectului de 4 milioane de euro. "Mai ales că pandemia ne-a ţinut mai mult în casă, am reuşit să învăţ mai multe programe de arhitectură. Vom avea şi locuri de cazare, vom avea şi terapie cu animale.", a anunţat "Bichonul".

Reclamă

Cei care vor să ajute proiectul Fundaţiei Mihăiţă Neşu o pot face trimiţând ”CRED” la 8844 pentru a schimba viitorul copiilor cu dizabilități din România prin construirea Complexului de recuperare Sfântul Nectarie.

De asemenea, se pot face şi donaţii în următoarele conturi bancare:

Banca Transilvania – Sucursala Oradea

Reclamă 4 / 0/3
  • IBAN RO63BTRLRONCRT0246793101 – cont în Lei
  • IBAN RO13BTRLEURCRT0246793101 – cont în Euro
  • BIC – Swift BTRLRO22
  • IBAN RO17BTRLUSDCRT0246793101 – cont în USD
Recomandări
  • Care este marea dorinţă a lui Mihai Neşu
  • Ce planuri are fostul stelist

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și