Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Un român ţinteşte titlul olimpic la haltere şi o carieră pe Fregata Mărăşeşti! "Hercule" se luptă de la 12 ani cu greutăţile

Antena Sport Publicat: 4 martie 2021, 18:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:18

  • Constantin Paleciuc visează la aurul olimpic
  • Halterofilul lucrează pe Fregata Mărăşeşti

Constantin s-a îndrăgostit de haltere la televizor şi se "luptă" cu greutăţile de la 12 ani. De un an, "Hercule" lucrează ca mecanic pe Fregata Mărăşeşti. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Paleciuc visează la aurul olimpic

"Singura pauză pe care am făcut-o, de la antrenamente, a fost cât am stat în centrul militar. Nu văd o zi fără să vin la antrenament", a dezvăluit Paleciuc pentru AS.ro.

"Tot timpul, de la servici vine la antrenament. Sacrificii, muncă, a început de mic… copilărie nu prea. Un sportiv nu prea are copilărie", a declarat antrenorul Aurel Tătaru.

Reclamă

"Hercule" din Armata Română îşi vede şi de studii, la Academia Militară. Vrea sa devină ofiţer.

"Mă simt ca într-o familie foarte mare pe această fregată. Tot echipajul este foarte unit şi ne ajutăm între noi", a ţinut să precizeze Constantin Paleciuc.

Reclamă

"Visul lui este să ajungă campion olimpic şi noi îl încurajăm", a asigurat caporalul Dumitru Marcu.

Campion al României la juniori, Constantin se luptă primul cu greutăţile şi pe cea mai mare nava militară construită vreodată în România.

"Când este de cărat ceva foarte greu, sunt prima persoană la care apelează: 'Halterofilule, hai că avem nevoie de forţă!'"
Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Cambei a reuşit o performanţă uriaşă
Alte sporturi • 13 feb., 20:15
Mihaela Cambei a reuşit o performanţă uriaşă! A fost desemnată sportiva anului 2023, la haltere
Mihaela Cambei, frumoasa cu braţe de fier, a prins putere în gospodăria de la ţară
Alte sporturi • 1 dec., 12:53
Mihaela Cambei, frumoasa cu braţe de fier, a prins putere în gospodăria de la ţară! Acum, i se cântă imnul României
Loredana Toma medalia aur stilul smuls Campionatele Europene
Alte sporturi • 19 apr., 18:17
Loredana Toma a câştigat medalia de aur la stilul smuls la Campionatele Europene! Cum a ridicat 110 kilograme, exclusiv în AntenaPLAY
Loredana Toma, mesaj războinic înaintea Campionatelor Europene de haltere
Alte sporturi • 26 aug., 13:30
Loredana Toma s-a luptat cu depresia după ce a fost exclusă de la Jocurile Olimpice. Dezvăluiri emoţionante ale halterofilei: „Am plâns foarte mult!”. Coşmarul care nu îi dă pace nici acum
Extra • 24 mart., 14:07
Kazahstan a luat șapte medalii de aur la haltere la ultimele trei ediții de JO. A pierdut șase!