Închide meniul
VIDEO

Andrei Anghel s-a calificat în semifinalele de la 50 de metri spate, la Campionatele Mondiale

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2023, 5:20

Reclamă
Andrei Anghel s-a calificat în semifinalele de la 50 de metri spate, la Campionatele Mondiale

Andrei Anghel LIVE VIDEO, ora 5:05, exclusiv în AntenaPLAY

Profimedia

Andrei Anghel s-a calificat în semifinalele de la 50 de metri spate, la Campionatele Mondiale de Înot, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Anghel s-a calificat în semifinalele de la 50 de metri spate, cu al nouălea timp, 24:86. El va lupta pentru marea finală sâmbătă, de la ora 15:06, în AntenaPLAY.

Andrei Anghel s-a calificat în semifinalele de la 50 de metri spate

05:09: Andrei Anghel s-a calificat în semifinalele de la 50 de metri spate, cu al nouălea timp, 24:86.

05:06: Andrei Anghel a terminat seria 6 pe locul 4, cu 24:86 secunde.

04:55: Încep acum seriile de la 50 de  metri spate.

Reclamă

Semifinalele de la 50 de metri spate sunt programate sâmbătă, de la ora 15:06, în timp ce finala de la 50 de metri spate este programată duminică, de la ora 14:02.

Toate cursele lui Andrei Anghel de la aceste Campionate Mondiale de Înot vor putea fi urmărite LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Desigur, condiţia este ca înotătorul român să treacă mai întâi de serii, acestea fiind transmise sâmbătă, de la ora 5:05. Andrei Anghel a participat şi la proba de 100 de metri spate, dar nu a trecut de serii.

Reclamă 4 / 0/3

Video aici cu cursa lui Andrei Anghel de la 100 de metri spate

Andrei Anghel: „Finala la 50 de metri spate ar fi un pas natural”

Andrei Anghel spunea, într-un interviu exclusiv pentru AntenaSport, că îşi propune calificarea în finala la 50 de metri spate de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka.

De altfel, aceasta este cursa sa favorită.

Încă simt că mai e loc să fiu şi mai pregătit. Este un drum destul de lung şi plin de peripeţii. Pentru probele mele de 50 şi 100 spate, pot spune cum sunt antrenamentele. Dimineaţa mă antrenez în bazin, iar după-masă am sală, două antrenamente pe zi, în funcţie de perioada în care ne aflăm, de încărcare, de îngustare. Înot undeva la 6 kilometri pe zi şi apoi urmează sala.

Dacă ne uităm, am putea spune că suntem puţini la Campionatele Mondiale, dar dacă ne uităm la aria de selecţie şi la numărul de sportivi, e un număr destul de bun. Mă uitam la australieni, aveau un număr obscen de mare de sportivi, comparat cu cât de puţini avem noi legitimaţi, dar în procent, eram înaintea lor.

Sunt mândru că particip, că am ajuns şi ne-am făcut baremul de calificare, pe care l-am şi îmbunătăţit. Îmi doresc finala la 50 spate. Urmăresc un plan pe care mi l-am setat eu. Am vrut înainte să prind o semifinală la EURO, pe care am prins-o la Roma, apoi o semifinală la Mondiale, pe care am prins-o la Mondialele din Australia. În mod natural, următorul pas ar fi o finală la Mondiale. Nu m-ar deranja să sar doi paşi şi să ne vedem pe podium, dar o luăm pas cu pas”, declara Andrei Anghel în exclusivitate pentru AS.ro.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și