Închide meniul
Video

David Popovici, aplaudat la scenă deschisă la Fukuoka: „Unul dintre superstaruri”! Campionatele Mondiale sunt în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iulie 2023, 14:19 / Actualizat: 23 iulie 2023, 15:34

Reclamă

David Popovici, aplaudat la scenă deschisă la Fukuoka

David Popovici, cu distincţia din partea organizatorilor / Captură AntenaPLAY

David Popovici a fost aplaudat la scenă deschisă la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Competiţia e LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întreaga audienţă l-a aplaudat pe David Popovici, care a primit o distincţie din partea organizatorilor şi un kimono. Românul a primit premiul pentru “Cel mai bun înotător din lume la masculin 2022”, la deschiderea Campionatelor Mondiale de Înot. Momentul a fost surprins în AntenaPLAY.

David Popovici, aplaudat la scenă deschisă la Fukuoka

Îl vedem pe ecran pe tânărul superstar din România. Nu îl vom vedea astăzi (n.r.: concurând), îl vom vedea de mâine, în special împotriva lui Kyle Chalmers. E unul dintre superstarurile acestui sport”, a spus unui dintre comentatori.

Îl vom vedea mâine dimineaţă, are o zi liberă azi. Fără îndoială va fi unul dintre superstarurile acestei competiţii, în Fukuoka. Iată-l, prezentat publicului”, a punctat celălalt comentator.

David Popovici, campionul mondial en-titre la probele de 100 şi 200 de metri liber, va fi văzut mâine exclusiv în AntenaPLAY în seriile de 200 de metri liber. David Popovici va concura de la ora 05:27 (n.r.: ora României).

Reclamă

David Popovici: „Antrenamentele devin mai plăcute, se apropie competiţia”. Campionatele Mondiale sunt exclusiv în AntenaPLAY

David Popovici a mărturisit că antrenamentele din aceste zile devin mai plăcute. David Popovici va participa la Campionatele Mondiale la probele de 100 şi 200 metri liber, probe la care este campion mondial en-titre. Cursele campionului român vor fi LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

(n.r: Devin mai plăcute antrenamentele pe măsură ce se apropie competiţia pentru că ai ceva concret pentru care să te antrenezi?) Da. Aş spune că da pentru că îmi place să mă antrenez în aer liber mai mult şi pentru că a venit vara am început să facem asta. E un pic mai uşor să te antrenezi când ştii concret pentru ce o faci”, a declarat David Popovici într-un interviu publicat pe contul de YouTube al Federaţiei de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Înotătorul român a precizat că a fost binevenită Cupa României, pentru că l-a pregătit pentru Campionatele Mondiale. „A fost unul dintre cele două concursuri pe care le am înainte de Mondiale. E nevoie de ele pentru că nu e suficient doar să te antrenezi, trebuie să vezi şi în regim de concurs ce poţi face”, a precizat dublul campion mondial la înot.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici are în plan, în viitor, să concureze şi la alte probe, în afară de 100 şi 200 metri liber.

Sunt destul de sigur că doar la sută şi la 200 (n.r. va participa la aceste Campionate Mondiale), dar pe lângă ele vom încerca să perfecţionăm şi suta fluture şi 400 liber, vedem cât de tare mă înţeleg cu ele”, a precizat el.

„Lumea va încerca să pună presiune pe mine”

David Popovici nu pune presiune pe el la aceste Campionate Mondiale. El nu se teme nici să aibă un rival pe măsură, în ultima perioadă vorbindu-se despre chinezul Pan Zhanle, care a stabilit cel mai bun timp al ultimului an la 100 liber în acest sezon, sau de australianul Kyle Chalmers.

Cred că lumea va încerca să pună presiune pe mine. Ţine de mine dacă o accept sau nu şi ce cred eu despre această presiune. Ce pot controla este presiunea pe care o pun eu pe mine, care va fi la niveluri joase.

Absolut, dorinţa mea este să vină, să fie şi mai bun decât mine sau să se apropie de mine. Şi să ne putem întrece pentru că dacă nu ai competiţie nu te simţi bine atunci când câştigi.

Încercăm să nu ne raportăm prea mult la concurenţi, dar atunci când eram la început îi studiam fiindcă aveam ce învăţa de la ei. Şi acum (n.r.: îi studiază), dar ne concentrăm mai mult pe cursa mea.

Le-am prevăzut, dar tot a fost un pic haotic fiindcă nu am avut până acum de învăţat atât de mult. Dar ne-am descurcat, chiar dacă am mai ratat câteva antrenamente fiindcă am avut nevoie să repet, nu a fost nimic ce nu a putut fi recupera”, a declarat David Popovici în acelaşi interviu.

Reclamă

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și