Închide meniul
VIDEO

La 40 de ani, Ying Han face senzaţie la Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023. Schimburi fabuloase, în direct în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2023, 11:08

Reclamă
La 40 de ani, Ying Han face senzaţie la Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023. Schimburi fabuloase, în direct în AntenaPLAY

La 40 de ani, Ying Han face senzaţie la Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023

Ying Han a câştigat un punct spectaculos / AntenaPLAY

La 40 de ani, Ying Han face senzaţie la Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023. Competiţia poate fi urmărită LIVE VIDEO, în perioada 15-17 decembrie, exclusiv în AntenaPLAY. Spectacolul este garantat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chinezoaica Ying Han, aflată pe locul 9 mondial, a avut un start în forţă. Sportiva care reprezintă Germania încă din 2010 s-a duela, în optimile de finală, cu Joo Cheonhui. Tânăra de 21 de ani este revelaţia sezonului. A făcut un salt de 111 poziţii în clasamentul general în ultimele 12 luni.

La 40 de ani, Ying Han face senzaţie la Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023

Ying Han a fost condusă cu 1-0 la seturi şi a „tremurat” serios în actul secund. A restabilit egalitatea la capătul unui punct uluitor, decis după nu mai puţin de 38 de lovituri! A avut i şansa de partea ei, fiind ajutată şi de marginea masei. Şi-a şi cerut scuze de la adversară.

Joo Cheonhui a câştigat setul 3, dar a urmat o revenire miraculoasă a rivalei. Chiar dacă are 40 de ani, Ying Han şi-a mai trecut în cont un „punct maraton”. I-a făcut şi pe comentatori să exclame!

În cele din urmă, Ying Han a reuşit să obţină victoria în setul decisiv. S-a impus cu 6-11, 13-11, 6-11, 12-10 şi 11-8. În sferturile de finală va juca împotriva câştigătoarei meciului Yingsha Sun – Miwa Harimoto. Foarte probabil se va duela cu liderul mondial, în direct în AntenaPLAY! Bernadette Szocs este pe cealaltă parte a tabloului.

Reclamă
Reclamă 4

Lista completă a participantelor la WTT Finals Women 2023 în ordinea locului ocupat în clasamentul mondial

1. Sun Yingsha
2. Wang Manyu
3. Chen Meng
4. Wamg Yidi
5. Hina Hayata
6. Chen Xingtong
7. Qian Tianyi
8. Shin Yubin
9. Ying Han
10. Mima Ito
11. Adriana Diaz
12. Bernadette Szocs
13. Xiaoxin Yang
14. Miwa Harimoto
15. Joo Cheonhui
16. Zhang Rui

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:10

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY ! Startul, amânat pentru ora 19:30

19:00

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Dramatism! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment
Citește și