Închide meniul
Video

6:6 poartă-n… școală! Propunere pentru noul an școlar

Cătălin Oprișan Publicat: 8 septembrie 2021, 15:05 / Actualizat: 8 septembrie 2021, 17:51

Reclamă

Cei doi au fost prezenți în emisiunea AS.ro LIVE unde au dezvăluit că în Danemarca, jocul de table este disciplină în școală. Danezii erau campioni mondiali en-titre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O idee deloc rea și care ar putea fi pusă în practică și în România, ținând cont de faptul că suntem campioni mondiali, mai nou. Cum fiecare dintre noi am jucat măcar o dată în viață table, elevii s-ar adapta rapid la noua materie :).

Jocul de table, materie în școală

Jocul de table ar putea dezvolta gândirea rapidă și capacitatea de concentrarea al elevilor. Matematicianul Mihai Neagu este unul dintre cei mai rapizi jucători de table. ”Vede toate mutările în 8 secunde, după ce se dă cu zarul”, a dezvăluit colegul său Sergiu Maliș.

Cine s-ar fi gândit că jocul de table, care se joacă în fiecare parc sau la fiecare scară de bloc din România, o să devină un sport de performanţă. La ce sport a mai fost România campioană mondială, în ultimii ani?

Așa că ce mai încolo și încoace! Domnule Ministru, haideți să introducem jocul de table ca materie în școală :).

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

8:35

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

8:20

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și