Închide meniul
Video

Alessandra – spune drept, l-ai tras pe Roberto-n piept?

Cătălin Oprișan Publicat: 29 noiembrie 2021, 14:00 / Actualizat: 29 noiembrie 2021, 15:08

Reclamă

Roberto a fost păcălit cu imaginile fotomodelului Alessandra Ambrosio

Hepta

Roberto Cazzaniga e jucător de volei în Italia. A ajuns la 42 de ani, dar n-a trecut pe la fileu precum gâsca prin apă. Din contră, a prins și echipa națională. Actualul ”căpitan” al celor de la Gipoia Del Colle a căzut în mrejele dragostei cu 15 ani în urmă. Concret, o prietenă comună i-a prezentat-o pe ”Maya”. Când Robertinho a rugat-o să-i trimită o poză, fata s-a conformat. Jucătorul a căzut lat!!! ”Maya” găsise o fotografie cu Alessandra Ambrosio… Apoi, posterele cu brazilianca de la ”Victoria’s Secret” au început să curgă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roberto nu s-a prins. ”Logodnica” lui i-a spus că e grav bolnav, că suferă de inimă, că are nevoie de bani. Apoi, de o ”Alfa Romeo Mito” cu zero kilometri… 1.000.000 de euro au plecat din conturile jucătorului pe parcursul celor 15 ani. Omul tot nu se prindea… Finalmente, colegii de echipă au intervenit… S-a aflat că ”Maya” era, de fapt, Valeria, 50 de ani, din Cerdena. ”Nu e nimic de râs în asta”, au spus prietenii.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și