Închide meniul
Video

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 15 februarie 2023

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2023, 16:28 / Actualizat: 22 aprilie 2023, 22:27

Reclamă

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 15 februarie

Camelia Bălţoi îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei / AntenaSport

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 15 februarie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu şi Victor Angelescu i-au făcut pe plac lui Adi Mutu şi i-au adus un jucător cu care să se bată la titlu. Hervin Ogenda este noul jucător al Rapidului. Pe site-ul nostru vezi şi cum a comentat Eduard Novak scandalul CSA Steaua – FCSB şi toate reacţiile după primele meciuri din optimile UEFA Champions League.

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update 15 februarie 2023

1. Ongenda, la Rapid

Ongenda a semnat cu Rapid! Francezul de 27 de ani va juca pe Giuleşti până în vara lui 2024. „Destabilizează apărările„, e anunţul făcut de antrenorul Mutu.

2. CSA, spre Liga 1

Reclamă
Reclamă 4

Eduard Novak nu este de acord cu legea care îi interzice Stelei dreptul de promovare în Liga 1. „Este o altă anomalie în care trebuie să găsim o soluție„, a spus ministrul sportului, în emisiunea AS.ro LIVE.

3. Super-Tătă

Tătăruşanu a fost lăudat de fanii Milanului, după ce a închis poarta în meciul cu Tottenham, din optimile Ligii. „Ca un zid în această seară„, au scris italienii despre portarul cu 22 de meciuri în acest sezon.

Reclamă

4. Ramos, gest golănesc

Tot de pe AS.ro, afli despre gestul golănesc făcut de Sergio Ramos, la finalul meciului cu Bayern din UEFA Champions League. Spaniolul a îmbrâncit un cameraman şi totul a fost filmat.

5. Messi și Neymar, lăsați corigenți

Messi și Neymar au fost lăsați corigenți de L’Equipe, după eşecul cu bavarezii. Starurile au primit nota 3, la fel ca şi antrenorul Galtier.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:28

„Încrederea este enormă!” Cristi Chivu i-a avertizat pe olandezi înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „E marele star”

18:10

VIDEOMax Verstappen, pole-position în Marele Premiu al Austriei! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

18:00

Elveția – Italia LIVE TEXT (19:00). Primul meci din „optimile” EURO 2024. Echipele de start

17:53

Mircea Lucescu l-a elogiat pe Marius Şumudică, după ce România s-a calificat în optimile EURO 2024: „Îl salut în mod special”

17:38

Răsturnare de situaţie despre viitorul lui Radu Drăguşin! Florin Manea a făcut anunţul: „Hai să clarificăm!”

17:25

România, locul 5 la numărul de fani prezenţi la EURO 2024! Germania a pierdut primul loc chiar la ea acasă

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și