Închide meniul
Video

Iga Swiatek, spectacol total la World Tennis League! Liderul WTA, execuţie de senzaţie în partida cu Anastasia Pavlyuchenkova, pe AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2022, 20:25

Reclamă

Iga Swiatek a reuşit un lob de senzaţie la World Tennis League

Iga Swiatek, în timpul unui meci la World Tennis League/ Profimedia

Iga Swiatek a făcut spectacol total la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY. Liderul WTA a reuşit o lovitură de senzaţie, în partida câştigată cu Anastasia Pavlyuchenkova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iga Swiatek face parte din echipa Kites, alături de Felix Auger-Aliassime, Eugenie Bouchard, Sania Mirza şi Holger Rune.

Iga Swiatek, spectacol total la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Iga Swiatek a reuşit un lob de excepţie, în partida cu Anastasia Pavlyuchenkova. În setul al doilea, la scorul de 2-1, pe serviciul rusoaicei, liderul WTA a câştigat un punct de senzaţie.

Pavlyuchenkova a avansat la fileu, iar Swiatek a găsit o soluţie incredibilă pentru a-şi adjudeca punctul. Poloneza a lobat-o perfect pe adversara din Rusia, mingea oprindu-se chiar pe tuşă.

Vezi mai jos VIDEO cu lobul perfect reuşit de Iga Swiatek

Reclamă

Iga Swiatek a câştigat categoric partida cu Anastasia Pavlyuchenkova. Liderul WTA s-a impus cu scorul de 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră şi 20 de minute. A fost a doua partidă câştigată de poloneză la World Tennis League. Acesta a mai câştigat întâlnirea cu Caroline Garcia, tot în minimum de seturi.

Iga Swiatek şi-a „spionat” adversarii la World Tennis League

Moment savuros oferit de Iga Swiatek la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY! Liderul WTA şi-a „spionat” adversarii, în timpul duelului de dublu mix dintre Auger-Aliassime/Mirza – Zverev/Rybakina.

Iga Swiatek şi-a spionat adversarii în prima partidă din ziua de joi, de la World Tennis League. În primul set, la scorul de 5-4 pentru perechea formată din Auger – Aliassime şi Sania Mirza, liderul WTA a mers „pe furiş” în spatele băncii echipei formate din Alexander Zverev şi Elena Rybakina.

Reclamă 4 / 0/3

Swiatek a oferit un moment savuros şi a purtat un scurt dialog cu Zverev. Poloneza s-a declarat nemulţumită de faptul că neamţul vorbea în rusă cu Rybakina, şi i-a spus acestuia să vorbească în engleză, pentru a putea înţelege: „Vorbiţi în engleză să aud şi eu strategia!”, a spus poloneza.

Alexander Zverev i-a răspuns imediat Igăi Swiatek şi i-a spus acesteia că sigur înţelege şi limba rusă: „Oricum ne înţelegi!”, a fost replica neamţului.

World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Pe siteurile observatornews.ro, a1.ro și as.ro puteți vedea zilnic cele mai importante știri și cele mai tari clipuri video de la competiția de la Dubai.

Novak Djokovic îşi face încălzirea pentru Australian Open 2023, acolo unde plănuiește să egaleze recordul istoric de Grand Slam-uri câștigate (22), deținut momentan de Rafael Nadal. La Melbourne, Nole, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a văzut tenisul, atacă al zecelea titlu de la Openul australian.

Alături de Novak, îi regăsim pe noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune, Alexander Zverev (campion olimpic în 2020 și dublu câștigător al Turneului Campionilor), Dominic Thiem (câștigător US Open 2020), sau Grigor Dimitrov (câștigător al Turneului Campionilor 2017).

Îl vom vedea la lucru și pe Nick Kyrgios, unul dintre cei mai spectaculoși și talentați jucători din istoria tenisului. Australianul e garantul show-ului, fiind pregătit oricând să ridice fanii în picioare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 20:00 LIVE VIDEOSporting – Chaves 0-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Champioship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și