Închide meniul
VIDEO

Iga Swiatek şi-a „spionat” adversarii la World Tennis League, pe AntenaPLAY! Moment savuros oferit de liderul WTA, în duelul Auger-Aliassime/ Mirza – Zverev/Rybakina

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2022, 17:58 / Actualizat: 22 decembrie 2022, 20:22

Iga Swiatek şi-a „spionat adversarii la World Tennis League, pe AntenaPLAY! Moment savuros oferit de liderul WTA, în duelul Auger-Aliassime/ Mirza – Zverev/Rybakina

Iga Swiatek a oferit un moent savurso la World Tennis League

Iga Swiatek, în timpul unui meci de la World Tennis League/ AntenaPLAY

Moment savuros oferit de Iga Swiatek la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY! Liderul WTA şi-a „spionat” adversarii, în timpul duelului de dublu mix dintre Auger-Aliassime/Mirza – Zverev/Rybakina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua de la World Tennis League a debutat cu meciul de dublu mix dintre perechile formate din Auger-Aliassime/Mirza şi Zverev/Rybakina. Partida se decide în decisiv, după un meci extrem de echilibrat.

Spectacol total la World Tennis League, pe AntenaPLAY. Iga Swiatek şi-a „spionat” adversarii în partida Auger-Aliassime/Mirza – Zverev/Rybakina

Iga Swiatek şi-a spionat adversarii în prima partidă din ziua de joi, de la World Tennis League. În primul set, la scorul de 5-4 pentru perechea formată din Auger – Aliassime şi Sania Mirza, liderul WTA a mers „pe furiş” în spatele băncii echipei formate din Alexander Zverev şi Elena Rybakina.

Swiatek a oferit un moment savuros şi a purtat un scurt dialog cu Zverev. Poloneza s-a declarat nemulţumită de faptul că neamţul vorbea în rusă cu Rybakina, şi i-a spus acestuia să vorbească în engleză, pentru a putea înţelege: „Vorbiţi în engleză să aud şi eu strategia!”, a spus poloneza.

Alexander Zverev i-a răspuns imediat Igăi Swiatek şi i-a spus acesteia că sigur înţelege şi limba rusă: „Oricum ne înţelegi!”, a fost replica neamţului.

Reclamă

Vezi mai jos VIDEO cu momentul savuros oferit de Iga Swiatek, la World Tennis League!

Iga Swiatek este în echipa Kites, alături de Felix Auger-Aliassime, Eugenie Bouchard, Sania Mirza şi Holger Rune.

Partida dintre Auger-Aliassime/Mirza – Zverev/Rybakina a oferit şi un punct spectaculos. La scorul de 4-4, pe serviciul lui Aliassime, Zverev şi Rybakina au oferit un moment comic. Aceştia doi şi-au lăsat unul celuilant mingea, şi au pierdut punctul pe baza acestei neînţelegeri.

Reclamă 4 / 0/3

Spectacol garantat la World Tennis League

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care a adus la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția este în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

Cei 18 jucători sunt împărțiți în 4 grupe, numite Falcons, Eagles, Kites și Hawks, iar sportivii din fiecare grupă luptă pentru supremație. Vorbim de staruri ale tenisului mondial, precum Novak Djokovic, Nick Kyrgios, Félix Auger-Aliassime, Holger Rune, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Bianca Andreescu, Caroline Garcia, Iga Świątek, Aryna Sabalenka sau Elena Rybakina.

World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Pe siteurile observatornews.ro, a1.ro și as.ro puteți vedea zilnic cele mai importante știri și cele mai tari clipuri video de la competiția de la Dubai.

Novak Djokovic îşi face încălzirea pentru Australian Open 2023, acolo unde plănuiește să egaleze recordul istoric de Grand Slam-uri câștigate (22), deținut momentan de Rafael Nadal. La Melbourne, Nole, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a văzut tenisul, atacă al zecelea titlu de la Openul australian.

Alături de Novak, îi regăsim pe noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune, Alexander Zverev (campion olimpic în 2020 și dublu câștigător al Turneului Campionilor), Dominic Thiem (câștigător US Open 2020), sau Grigor Dimitrov (câștigător al Turneului Campionilor 2017).

Îl vom vedea la lucru și pe Nick Kyrgios, unul dintre cei mai spectaculoși și talentați jucători din istoria tenisului. Australianul e garantul show-ului, fiind pregătit oricând să ridice fanii în picioare.

Reclamă
Recomandări
  • Iga Swiatek, moment savuros la World Tennis League
  • Liderul WTA şi-a spionat adversarii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și