Închide meniul

A adus două femei la locul de muncă, a băut cu ele și a ajuns în comă alcoolică la spital

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2020, 14:23 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
A adus două femei la locul de muncă, a băut cu ele și a ajuns în comă alcoolică la spital

Profimedia

Portofino, ITALY - *EXCLUSIVE* - Former Formula One Racing driver Eddie Irvine who finished runner-up in the 1999 World Drivers' Championship, driving for Scuderia Ferrari is spotted on his boat in Portofino. With the sun blazing down in near 30 degree heat, regarded as the last of the playboy F1 drivers, Eddie continued to keep up his lavish lifestyle on a boat with women and friends having fun on his Italian getaway. BACKGRID UK 21 AUGUST 2020,Image: 554297627, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, Model Release: no

În 2010, Ayza a fost desemnat cel mai bun atacant din Liga 2. Tot atunci, a fost la un pas să prindă transferul vieții, în prima Ligă din Ucraina. Transferul nu s-a mai realizat din cauza antrenorului principal de la Volyn Luțk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, Ayza a mers să dea probe, însă antrenorul principal nu l-a văzut pentru că era beat.

Roberto Ayza: ”Avea două pahare în mână”

Am mers cu autocarul la antrenamentul de luni, a dat drumul secundul la antrenament, iar la un moment apare antrenorul principal (n.r. – Vitali Kvarțianîi) cu o sticlă de șampanie în mână…Desfăcută! Avea două pahare în mână și venise și cu două fete după el.

S-a pus pe bancă în timpul antrenamentului și a început să bea cu el. Era ciupit. N-a stat mult! A doua zi mi-a spus impresarul că a intrat în comă alcoolică și că e internat în spital”, a spus Ayza pentru gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

8:35

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

8:20

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29 2 iul.

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și