Închide meniul

A cântat pentru părinții lui Ștefan Bănică, acum urcă pe scena X Factor

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2020, 7:02 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

A cântat pentru părinții lui Ștefan Bănică, acum urcă pe scena X Factor

Silvia Mitrache face show la X Factor

  • X Factor, astăzi, 20.30, Antena 1
  • Dezvăluirile făcute de o concurentă în fața juraților

Silvia Mitrache, o craioveancă stabilită de 30 de ani în Italia, îndrăgostită de muzică și care a cântat în Franța, în Germania, dar și în România, îi încântă în această seară pe jurații X Factor. Mai mult, Silvia, care a urcat pe scenă în trecut și alături de nume mari din România, precum Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer sau Angela Similea, îi va dezvălui lui Ștefan Bănică faptul că a avut ocazia să cânte și pentru părinții acestuia. ”Cred că aveați 13-14 ani când eu cântam la un bar aici în București, când ați venit cu mama și tatăl”, îi va spune aceasta, dar juratul are un răspuns pregătit. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demonstrația de forță pe care o va face Silvia Mitrache, dar și ce alți concurenți vor urca pe scena X Factor, telespectatorii pot vedea în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1. Dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, în cel de-al nouălea sezon X Factor, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice. 

Reclamă

Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ștefan Bănică și Irina Fodor vor prezenta show-ul Dancing on Ice – Vis în doi la Antena 1, de sâmbătă, 5 martie, ora 20.00
Dancing on Ice • 1 mart., 11:35
Ștefan Bănică și Irina Fodor vor prezenta show-ul Dancing on Ice – Vis în doi la Antena 1, de sâmbătă, 5 martie, ora 20.00
Italienii de la Super 4, cu steagul României
Fotbal • 5 nov., 14:52
Italienii de la Super 4, super show la AntenaSport! ”Maradona a fost un fel de Che Guevara pentru Napoli!”
Delia, în timpul unui concert
Extra • 9 sept., 21:56
Delia Matache uimeşte pe toată lumea! Marea pasiune a vedetei de la Antena 1. Căţărări temerare pe munte
Ştefan Bănică, Cătălin Oprişan, AS.ro LIVE
Tenis • 17 apr., 10:54
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ştefan Bănică, şocat de întâlnirea cu Bjorn Borg. "Am rămas mut! Am avut senzaţia că sunt în desene animate"
Ştefan Bănică, Cătălin Oprişan, AS.ro LIVE
Fotbal • 17 apr., 7:12
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ştefan Bănică, aproape să fie bătut de fanii Rapidului. A mers în mijlocul lor cu steagul lui Dinamo! "Mi l-au ars"