Închide meniul

A crescut la orfelinat, dar nu a uitat de unde a plecat. Gest impresionant făcut de un fotbalist român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 mai 2020, 12:27

A crescut la orfelinat, dar nu a uitat de unde a plecat. Gest impresionant făcut de un fotbalist român

Facebook Daniel Nicula

Daniel Nicula joacă la Gaz Metan

Daniel Nicula are o poveste desprinsă parcă dintr-un film. Acesta a crescut până acum doi ani la orfelinat. În plină pandemie, acesta a decis să meargă la casă de copii, acolo unde a crescut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un gest spontan, am fost ajutat din spate, copiii s-au bucurat să mă vadă pe mine, cu atât mai mult cadourile, de obicei erau un val de îmbrățișări de fiecare dată când mergeam în vizită, dar acum nu s-a putut, ei sunt în izolare de câteva săptămâni, nu intră nimeni, nu iese nimeni.

Daniel Nicula: "Când ești copil dulciurile, sunt ca un vis din care nu mai vrei să te trezești"

Am fost protejați când am mers, dar nu am luat contact cu nicio persoană. I-am salutat pe copii de la geam și am pus cadourile pe terasă, ei n-aveau voie să iasă. Când ai trăit acolo știi cum e și atunci când primești 1 leu, știai că mergi să-ți iei o gumă. Eu când primeam de-abia așteptam să le desfac să termin dulciurile. Când ești copil dulciurile sunt ca un vis din care nu mai vrei să te trezești. Am avut un sentiment de satisfacție ca din cel care primește am ajuns să fiu cel mai fericit că pot să dăruiesc. Am vorbit după pe video cu câțiva și mi-au mulțumit”, a spus Daniel Nicula pentru Fanatik.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și