Închide meniul
Foto

„A dat foarte mulţi bani pe femei”! Irinel Columbeanu, luat la ţintă de un bărbat celebru după ce şi-a pierdut întreaga avere!

Publicat: 10 decembrie 2023, 13:01 / Actualizat: 12 decembrie 2023, 18:32

Reclamă
„A dat foarte mulţi bani pe femei”! Irinel Columbeanu, luat la ţintă de un bărbat celebru după ce şi-a pierdut întreaga avere!

Irinel Columbeanu, luat la ţintă de un bărbat celebru

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor, în timpul unui eveniment / Hepta

Irinel Columbeanu a fost luat la ţintă de un bărbat celebru după ce şi-a pierdut întreaga avere! Irinel Columbeanu şi-a pierdut întreaga avere, iar acum nu îşi mai permite nici să îşi plătească azilul la Ghermăneşti, în comuna Snagov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Influencerul Selly a încercat să analizeze cum a putut Irinel Columbeanu să îşi piardă toţi banii. Selly e convins că fostul milionar a cheltuit extrem de mult cu femeile cu care a avut relaţii.

„A dat foarte mulţi bani pe femei”! Irinel Columbeanu, luat la ţintă de un bărbat celebru după ce şi-a pierdut întreaga avere!

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Romaniţa Iovan şi ulterior cu Monica Gabor, dar a avut multe alte relaţii. Una dintre fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu este cântăreaţa Anna Lesko.

Selly a subliniat că Monica Gabor a avut mare noroc, intrând în relaţia cu Irinel Columbeanu atunci când trebuia şi ieşind tot când trebuia.

Ploua și a pierdut 150 de milioane de euro. A plouat în beton. Dacă a fost așa relaxat și în anii ăia, înțeleg cum i-a pierdut. E nașpa să fii numit fost om de afaceri. E aiurea să pierzi atât. Eu la 1 milion rămas ziceam că gata, mă retrag și aia e. Pe plan personal el nu s-a oprit din extravaganțe. El a dat foarte mulți bani pe femei. El nu știa câți bani are, era greu să le evalueze și cred că prețurile la imobiliarele lui au scăzut fix atunci. Pare că a fost blestemat. Eu mă opream la 1 milion și îmi trăiam viața (…).

Reclamă

Chiar ghinion a avut omul ăsta. Uite cum era și cum a ajuns azi. Cine a fost omul ăsta, câți bani a avut. Șmecherie, dar ți le și cauți când ai 50 de ani și te însori cu una de 18 ani. (…) Râdeam noi, dar ajungem și noi la bătrânețe. Monica a avut noroc, a intrat când trebuie și a ieșit tot când trebuie”, a spus Selly, într-unul dintre vlogurile sale.

Gigi Becali, despre Irinel Columbeanu: „E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

Gigi Becali nu şi-a dorit să îl ajute cu bani pe Irinel Columbeanu, cel care şi-a cheltuit averea de zeci de milioane de euro. Patronul FCSB-ului a explicat de ce nu ia în calcul să îi plătească azilul.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Irinel Columbeanu, dat exemplu de Gigi Becali

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Irinel Columbeanu nu îşi permite să plătească cheltuielile lunare. Primeşte o pensie de 1.900 de lei de la stat şi are şi poprire de la stat pe o sumă de 600 de lei lunar. Şederea în azilul de la Ghermăneşti, deţinut de Ion Cassian, costă 7.000 de lei lunar.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și