Închide meniul
Foto

Avertisment teribil primit de Gigi Becali, după ce s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu: „E semn de la Dumnezeu!”

Publicat: 22 noiembrie 2023, 17:28

Reclamă
Avertisment teribil primit de Gigi Becali, după ce s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu: „E semn de la Dumnezeu!”

Avertisment teribil primit de Gigi Becali, după ce s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu

Gigi Becali a refuzat să îl ajute pe Irinel Columbeanu / Colaj Hepta

Avertisment teribil primit de Gigi Becali, după declaraţiile teribile în care s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu. Latifundiarul din Pipera a fost arătat cu degetul pentru că nu a vrut să îl ajute pe fostul milionar, ajuns falit şi în azil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi! Ce să îi fac eu?„, a fost reacţia nervoasă a patronului de la FCSB, când a fost întrebat dacă îl va ajuta pe Columbeanu. Becali a fost „taxat” de fosta soţie a lui Horia Moculescu.

Avertisment teribil primit de Gigi Becali, după ce s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu

Mariana Moculescu e sigură că Gigi Becali a primit un semn de la divinitate în momentul în care a făcut accident cu bolidul de 500.000 de euro. Omul de afaceri a dat declaraţii la poliţie după ce a juns cu limuzina pe care o conducea într-un şanţ.

Ați văzut ce a pățit Gigi Becali cu accidentul de mașină? Acela e un semn de la Dumnezeu, un avertisment, ca să nu mai judece un om care a pierdut tot. Ce l-a mai judecat pe Columbeanu într-un interviu”, a comentat Mariana Moculescu la o postare a lui Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu nu îşi permite să plătească cheltuielile lunare. Primeşte o pensie de 1.900 de lei de la stat, dar ar trebui să achite 7.000 de lei lunar numai pentru azilul din Ghermăneşti.

Reclamă

Din ultimele informaţii, fostul milionar s-a enervat şi e gata să fugă din azil. S-au aflat şi care sunt motivele din spatele deciziei incredibile.

Nu știu cât va mai sta aici. Eu nu pot să divulg problemele lui interne. Irinel Columbeanu m-a rugat să nu mai comunic situația lui personală. Dacă îl ajută cineva sau nu, nu pot să spun. Dumnealui s-a supărat. Au apărut unele informații care nu i-au convenit. Eu îi respect decizia„, a declarat patronul azilului din Ghermăneşti, Ion Cassian, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu. Reacţie devastatoare!

Latifundiarul din Pipera nu îşi explică cum a reuşit Irinel Columbeanu să rămână fără avere şi le cere fostelor iubite să îl ajute.

Reclamă 4 / 0/3

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” Vezi toate știrile
Citește și