Închide meniul

A dat lovitura pe toate planurile. Noua lui iubită este sosia fostei soţii, dar cu 15 ani mai tânără!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 august 2020, 9:12 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

A dat lovitura pe toate planurile. Noua lui iubită este sosia fostei soţii, dar cu 15 ani mai tânără!

Blick.ch

Anika Bissel (stânga) şi Nina Weiss (dreapta)

La doar patru luni de la despărţirea de soţia sa, Nina Weiss, portarul naţionalei Germaniei a găsit alinare în braţele Anikăi Bissel, o handbalistă de doar 19 ani, care seamănă cu Nina "ca două picături de apă".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nuntă în cârje, separare înainte de Crăciun

Neuer şi Nina Weiss s-au căsătorit în iunie 2017 la Bari, în Italia. Accidentat în momentul nunţii, internaţionalul german a fost în cârje pe parcursul evenimentelui. În retrospectivă, se poate să fi fost un semn.

Deşi cuplul a fost privit ca fiind extrem de stabil, Manuel Neuer a fost văzut fără verighetă la începutul anului, iar jurnaliştii germani au descoperit că cei doi nu mai formau un cuplu încă dinaintea Crăciunului din 2019.

În momentul de faţă, vocile critice la adresa lui Neuer ironizează asemănarea într-adevăr izbitoare dintre fosta soţie şi actuala femeie din viaţa acestuia. Oricare ar fi motivul, performanţa de aseară a portarului german pare să sugereze că strategia funcţionează.

Reclamă

Neuer a făcut scandal în acest an şi a cerut un salariu anual de 20 de milioane de euro pentru a continua la echipă. După multe negocieri, portarul şi-a prelungit contractul cu Bayern până în 2023.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și