Închide meniul

A fost aproape să îşi ia o "ţeapă" de sute de mii de euro de la Clanul Duduienilor. Un notar l-a salvat pe ultima sută de metri!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 august 2020, 8:57 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

A fost aproape să îşi ia o "ţeapă" de sute de mii de euro de la Clanul Duduienilor. Un notar l-a salvat pe ultima sută de metri!

Anghel Iordănescu, la un pas să piardă o sumă importantă

În 2006, "Generalul" şi-a dorit să investească o parte dintre banii câştigaţi în Arabia Saudită, la Al-Ittihad. A încercat să îşi cumpere o casă, dar era pe punctul de a fi păcălit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu, ajutat de un notar

Conform playtech.ro, Iordănescu a fost aproape de a deveni "victima" lui Emi Pian. Antrenorul a pus ochii pe o locuinţă din zona Pieţei Charles De Gaulle, din Bucureşti, şi a fost contactat de câţiva membri ai clanului Duduianu. Aceştia s-au dat drept proprietarii imobilului şi chiar au bătut palma cu cel care a câştigat titlul cu Steaua atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

Aproximativ 375.000 de euro ar fi trebuit să plătească Anghel Iordănescu. "Generalul" a avut însă parte de o surpriză de proporţii. Notarul l-a avertizat că actele primite nu erau în original. Presupuşii proprietari s-au scuzat şi au spus că revin cu actele în decurs de o oră. Nu au mai făcut-o.

Iordănescu s-a declarat extrem de fericit că a evitat o "ţeapă" de proporţii.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și