Închide meniul

„A fost ca într-un film de groază”. Javier Humet a vorbit, în premieră, despre tragedia din familie. Soția lui a încetat din viață la 33 de ani. „Dacă aș fi putut să aleg, aș fi murit eu”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2022, 14:32

„A fost ca într-un film de groază. Javier Humet a vorbit, în premieră, despre tragedia din familie. Soția lui a încetat din viață la 33 de ani. „Dacă aș fi putut să aleg, aș fi murit eu

Soția lui Javier Humet a murit anul trecut

Facebook

La aproape un an distanță, ibericul a găsit puterea să vorbească despre cele mai grele momente din viață. Problemele de sănătate ale celei care era mamă a trei copii au venit din senin, într-un moment în care Javier sărbătorea câștigarea titlului cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Javier Humet: „Copiii sunt cei mai afectați pentru că nu vor putea să aibă o mamă”

A fost ca într-un film de groază. Mă simțeam în cel mai bun moment din viața mea, profesional, cu copiii, cu soția, toată lumea era mulțumită, împăcată, nu aveam nevoie de mai mult, eram foarte bine. Și, de aici, dintr-o dată, în 10 minute… s-a dus totul.

În 10-15 minute, ea nu a mai respirat bine. Dintr-o dată a început să o doară capul, ca și cum ar fi fost lovită, în 10-15 minute, era inconștientă și de-abia respira. Nimic (n.r. dacă a existat vreun semn că ar avea probleme medicale). De fapt, noaptea a fost extraordinar de liniștită, totul a fost perfect, copiii dormeau, noi eram liniștiți, nu ne-am certat, nu a existat vreun moment ciudat. După ce se întâmplă o chestie ca asta, te gândești, dacă aș fi știut… dar e prea târziu.

Am trăit opt ani împreună, însă puteam să mai trăiesc încă 40, stăteam și plângeam, nu aveam cum altfel. Am încercat să mă mulțumesc cu ce am avut. Au fost opt, nouă ani, cei mai frumoși din viața mea, acum încerc să revin la o viață într-un fel nouă, să-mi revin cu totul. Să fiu fericit, pentru a fi copiii fericiți. Dacă eu nu sunt fericit, nu o să pot să-i fac pe ei fericiți, asta e clar, oricât de mult o să mă coste, o să încerc. Copiii sunt cei mai afectați pentru că nu vor putea să aibă o mamă, eu pot să încerc să fac tot ce e în puterea mea să devin și un pic de mamă și un pic de tată, încerc și eu cu toată puterea mea, cât de bine o fac, nu știu„, a spus Javier Humet pentru playsport.ro.

Javier Humet: „Mai grav decât să îți pierzi mama, pentru un copil, nu există”

Originară din Constanța, Ana Aida avea 33 de ani când s-a stins din viață. Javier Humet a fost în Spania de Sărbători, pentru a fi alături de familie. Cei trei copii ai săi sunt extrem de afectați.

Reclamă

Am fost în Spania, am luat copiii cu mine și, îți dai seama, toți copiii aveau mamă și tată. Noi suntem o familie mare, suntem cinci frați și toți au copii. Într-un fel, eu am văzut-o pe fata mea, ea e la vârsta din mijloc, are patru ani, ăsta mic nu prea înțelege, iar cel mare, la 13 ani, e bărbat deja. Și a fost greu să-mi văd fata cum se lipește de altă mamă, îți dai seama că suferă, nu spune, ei sunt destul de puternici. Și mi-a fost dor de ea, de soția mea, când văd pe cineva care are o relație frumoasă, mă gândesc la relația mea, care nu mai e și nu o să mai fie niciodată cu ea. Am trecut destul de bine, cred că cei mici s-au distrat cu ai mei în Spania, că nu ne vedeam așa mult, am stat două săptămâni, iar asta nu s-a mai întâmplat de foarte mulți ani. Și ei m-au ajutat enorm.

Ne simțim la fel de apropiați ca înainte, însă acum nu au mamă, iar mama e foarte importantă. Dacă aș fi putut să aleg, aș fi murit eu. Mai grav decât să îți pierzi mama, pentru un copil, nu există. Iar ei, acum, proiectează toată dragostea în mine. Într-un fel ne-a apropiat mai mult, însă nu sunt bucuros, pentru că această apropiere nu vine dintr-o chestie bună, ci dintr-un aspect groaznic, din lipsa de mamă„, a mai spus Javier Humet.

Cine este Javier Humet

Javier Humet (32 de ani) a venit în România în 2012. HCM Constanţa este primul club pentru care a evoluat în ţara noastră. La Constanţa, a cunoscut-o şi pe Ana Aida, cea care avea să-i devină soţie.

Reclamă 4 / 0/3

Humet are cetăţenia română din 2017 şi face parte din echipa naţională. În afara de HCM şi Dinamo, el a mai jucat în România la CSM Bucureşti şi Steaua.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și