Închide meniul

„A fost complet distrus!” Adevărul despre dezastrul provocat de armata lui Vladimir Putin în Ucraina. Oraşul ras de pe faţa pământului: „Dacă murim, atunci murim toţi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2022, 18:12

„A fost complet distrus! Adevărul despre dezastrul provocat de armata lui Vladimir Putin în Ucraina. Oraşul ras de pe faţa pământului: „Dacă murim, atunci murim toţi

Vladimir Klitschko a vorbit despre situaţia dramatică din Mariupol

Colaj Profimedia

Andry Sanin, vicepreşedintele echipei de fotbal din Mariupol, a făcut dezvăluiri despre cel mai bombardat oraş din Ucraina de armata trimisă de Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul celor de la Mariupol a dezvăluit că oraşul este complet distrus şi a descris zilele de coşmar după ce Vladimir Putin a decis să atace Ucraina.

Din câte am văzut, orașul a fost complet distrus, nu au mai rămas deloc clădiri întregi.

Conform ultimelor informații pe care le am, toate facilitățile noastre sportive au fost avariate de artilerie și de atacurile cu bombă. Finanțarea clubului a fost și ea suspendată„, a spus Andry Sanin, conform sport.ua.

Acesta a vorbit şi despre momentele de coşmar prin care a trecut.

Reclamă

Așteptarea constantă a morții (n.r. – cele mai dure senzaţii ). Totul a zburat prin noi zi și noapte – obuze de artilerie, rachete şi avioanele militare ne-au atacat constant. A venit momentul în care deja ne-am împăcat cu ideea a ceea ce se întâmplă și am decis să rămânem împreună, și orice s-ar întâmpla, dacă murim, atunci murim toţi împreună„, a mai spus Sanin.

Vladimir Klitschko face anunțul momentului: cum poate Ucraina învinge Rusia!

Vladimir Klitschko cere ajutorul Europei pentru a câștiga războiul pe care Rusia lui Vladimir Putin l-a început în Ucraina. Fratele primarului din Kiev face un anunț clar pentru țările europene: ucrainenii au nevoie de armament, nu de oameni.

”Pentru a opri armata Rusiei, Europa trebuie să intervină cu interdicții pentru petrol și gaz. Avem nevoie de armament. Nu avem nevoie de o altă armată pe terenul Ucrainei, ne descurcăm noi. Rezistența ucrainenilor este enormă. Dorința de a învinge armata rusă este enormă. Putem învinge, dar numai cu ajutorul țărilor din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Mii de oameni așteptau să plece din acea gară din Kramatorsk și chiar acolo armata Rusiei a detonat o rachetă. Este o execuție precisă a cetățenilor Ucrainei”, a spus Vladimir Klitschko, citat de Bild.

Recomandări
  • Andry Sanin este vicepreşedintele echipei din Mariupol
  • Dezvăluiri despre cel mai bombardat oraş din Ucraina

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și