Închide meniul
Foto

„A fost dezastru! Aveam detectivi pe urma mea!” Celebrul milionar român care îşi urmărea iubita pas cu pas: „Trebuia să îi răspund video”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2021, 13:00

„A fost dezastru! Aveam detectivi pe urma mea!” Celebrul milionar român care îşi urmărea iubita pas cu pas: „Trebuia să îi răspund video”

Facebook MădălianApostol

Mădălian Apostol

Mădălina Apostol a dezvăluit că Nick Rădoi era extrem de gelos la începutul relaţiei. În primii ani, chiar a urmărit-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De 8 ani de zile știi, în primii 2 ani a fost un dezastru, aveam și detectivi pe urma mea, trebuia să-i răspund video, așa e la început”, a spus Mădălina Apostol la Antena Stars.

Mădălina Apostol: „Acum suntem foarte liniştiţi”

Mădălina Apostol spune că situaţia s-a schimbat acum, iar Nick Rădoi are încredere deplină în ea.

Acum, de atâta timp, putem să nu vorbim și câteva zile, suntem foarte liniștiți, avem încredere și putem să nici nu vorbim câteva zile. Sunt momente în care are treabă, este prins, e foarte prins cu tot ce face acolo, efectiv stă toată ziua la birou, adoarme pe unde apucă, eu îi știu programul, iar dacă nu vorbim 2-3 zile nu e o problemă”, a mai spus Mădălina Apostol pentru sursa mai sus citată, care are o relaţie cu milionarul român de 8 ani.

Ilie Năstase şi-ar fi agresat soţia din cauza lui Nick Rădoi

Nick Rădoi este fostul iubit al Ioanei Simion din cauza căruia Ilie Năstase ar fi bătut-o pe cea care divorţează acum de el. Totul ar fi pornit de la un apel telefonic. Milionarul ar fi sunat-o pe soţia lui Năstase pentru a-i ura „la mulţi ani”, iar acesta a avut un exces de gelozie. Acum, Rădiu este uimit de decizia luată de fosta lui iubită.

Reclamă

„Nu mă așteptam, ăsta este adevărul. Pe Ioana trebuie s-o superi foarte tare ca să facă un astfel de pas! Sunt surprins și, totodată, o înțeleg că își dorește liniște în viața ei. Și decizia ei sunt convins că este spre binele ei. Totul este foarte fragil acum între acești oameni și fix eu mai lipsesc. 

Nu vreau să am nici un amestec, este viața lor și știu ei bine ce să facă, că, dacă spun ceva despre asta, problemele lor se pot agrava și nu vreau să-mi dau cu părerea”, a spus Nick Rădoi, citat de click.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și