Închide meniul

A fost eliberat după 16 ani de închisoare, dar când a ajuns acasă vecinii l-au așteptat să îl bată

Florian Ceafalău Publicat: 30 aprilie 2020, 18:11

A fost eliberat după 16 ani de închisoare, dar când a ajuns acasă vecinii l-au așteptat să îl bată

Youtube

Pablo alergat de vecini

  • Bărbatul era după gratii din 2004
  • Acesta răpise un copil
  • Vecinii nu au uitat crima

Pablo Sommaruga a fost condamnat la 18 ani de închisoare în 2004. Acesta a stat 16 ani după gratii, iar un judecător a decis să îl pună în libertate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul s-a întors acasă, însă a avut o surpriză neplăcută. Vecinii care îl știau de când era mic l-au așteptat și l-au luat la bătaie.

Motivul este crima pentru care a fost închis Pablo în 2004. Acesta a răpit copilul unui bijutier, pe care l-a torturat pentru a primi bani de la tatăl său.

Reclamă

Bărbatul a mers atât de departe încât l-a ars cu țigara și chiar i-a tăiat un deget copilului pentru a-l trimite tatălui. Acesta a fost prins și băgat la închisoare, însă vecinii se pare că nu au uitat faptul ca Pablo a torturat un copil.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Lionel Scaloni: "Cum ar fi să-i spun eu mereu lui Messi să paseze?"
Fotbal • 28 ian., 13:24
Lionel Scaloni: „Cum ar fi să-i spun eu mereu lui Messi să paseze?”. Discurs despre fotbalul modern
Argentina retrage tricoul cu numărul 10 după ce Lionel Messi îşi va încheia cariera
Fotbal • 2 ian., 10:56
Argentina retrage tricoul cu numărul 10 după ce Lionel Messi îşi va încheia cariera
Mesajul lui Lionel Messi, la exact un an după ce a devenit campion mondial cu Argentina
Campionatul Mondial 2022 • 18 dec., 18:01
FOTO
Mesajul lui Lionel Messi, la exact un an după ce a devenit campion mondial cu Argentina: „Cea mai frumoasă nebunie a carierei!”
S-au stabilit grupele pentru Copa America 2024
Fotbal extern • 8 dec., 8:52
S-au stabilit grupele pentru Copa America 2024! Dueluri de foc pentru Argentina și Brazilia