Închide meniul

A fost evacuat din casa cu 109 camere! Povestea dramatică a omului care a câştigat sute de milioane de euro, dar a ajuns falit

Gal Dorin Publicat: 13 august 2020, 13:58 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

A fost evacuat din casa cu 109 camere! Povestea dramatică a omului care a câştigat sute de milioane de euro, dar a ajuns falit

Zuma Press / Clinton Wallace

Evander Holyfield

  • Evander Holyfield a fost rivalul principal al lui Mike Tyson în anii '90
  • Fostul mare sportiv a ajuns în faliment după finalul carierei

Evander Holyfield (57 de ani), celebru pentru rivalitatea sa cu Mike Tyson din anii '90, care a culminat cu meciul în care a fost muşcat de ureche, a avut mult mai puţin succes pe plan financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă în momentul de faţă Holyfield şi-a anunţat intenţia de a reveni în ring pentru meciuri demonstrative, el a fost evacuat în anul 2008 din locuinţa sa gigantică ce avea nu mai puţin de 109 camere din cauza datoriilor acumulate.

Mai mult, acesta a fost protagonistul unor erori şi în viaţa personală, trebuind să întreţină 11 copii făcuţi cu şase femei diferite.

Reclamă

Fostul campion mondial la categoria supergrea a reuşit să adune 222 de milioane de euro în 27 de ani de carieră (1984-2011).

Conform presei internaţionale însă, americanul se află în momentul de faţă într-o situaţie falimentară datorită multelor afaceri eşuate în care a investit.

Reclamă

Casa de producţie "Real Deal Records" l-a costat pe acesta două milioane şi jumătate de euro, în timp ce un lanţ de restaurante i-a pierdut opt milioane de euro.

"Am fost prost, dar acum nu mai sunt", a declarat recent Holyfield referindu-se la situaţia sa financiară precară.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mike Tyson revine în ring la 57 de ani
Alte sporturi • 7 mart., 22:31
Mike Tyson revine în ring la 57 de ani! Se va lupta cu influencerul devenit boxer: „Plănuiesc să îl termin! Lupta vieții mele”
Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing
Alte sporturi • 1 mart., 23:05
Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce libianul l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing
Fight Nation Premium Boxing AntenaPlay
Alte sporturi • 1 mart., 18:35
Fight Nation Premium Boxing a fost LIVE STREAM în AntenaPLAY. Saad Fathi l-a învins prin KO pe Adana Kone
Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă
Extra • 25 oct., 17:23
FOTO
Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă
Mike Tyson, în colţul lui Francis Ngannou
Alte sporturi • 4 aug., 12:36
Mike Tyson, în colţul lui Francis Ngannou, la debutul camerunezului în box. Meciul cu Tyson Fury va avea loc în Arabia Saudită