Închide meniul
Foto

„A fost groaznic!” S-a prăbuşit emoţional după ce iubitul ei a suferit o accidentare teribilă: „Am plâns!”

Publicat: 24 februarie 2024, 12:41

Reclamă
„A fost groaznic!” S-a prăbuşit emoţional după ce iubitul ei a suferit o accidentare teribilă: „Am plâns!”

"A fost groaznic!" S-a prăbuşit emoţional după ce iubitul ei a suferit o accidentare teribilă

Claudiu Petrila şi Ana Nisoiu/ Instagram

Ana Nisioiu s-a prăbuşit emoţional, după ce iubitul ei, Claudiu Petrila, a suferit o accidentare teribilă. Aceasta a dezvăluit cum s-a simţit atunci când mijlocaşul de la Rapid „s-a rupt” în duelul din Liga 1 cu Universitatea Craiova, din luna octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Petrila şi Ana Nisoiu formează o frumoasă relaţie. Femeia este împreună cu mijlocaşul de 23 de ani încă de pe vremea când acesta evolua la CFR Cluj.

S-a prăbuşit emoţional după ce iubitul ei a suferit o accidentare teribilă

Ana Nisoiu a dezvăluit că i-a fost extrem de greu atunci când Claudiu Petrila s-a accidentat. Frumoasa make-up artistă a declarat că a avut momente în care a plâns, pe ascuns, pentru a nu-i provoca şi mai mult rău iubitului ei.

„A fost un moment groaznic pentru mine. N-am știut cum să reacționez. Eram speriată că era prima oară. Am plâns, dar încercam să nu mă vadă el, să nu se supere. Mă abțineam. Te simți neputincios că nu știi ce să faci.

Mai ales eu fiind femeie mi-a fost destul de greu să îl ajut că e mai mare și mai greu față de mine. Ne-am descurcat cum am putut. Psihic a fost mai greu, dar mă bucur că am trecut peste”, a declarat Ana Nisoiu, conform fanatik.ro.

Reclamă

Claudiu Petrila a declarat însă că accidentarea a avut şi o parte bună. Starul celor de la Rapid a dezvăluit că relaţia lui cu Ana Nisoiu s-a întărit, în urma acestei perioade dificile pe care a traversat-o.

„Ne-a întărit relația. Am văzut că e alături de mine și la greu. Ea lângă mine cu mâncare, hai că îți cumpăr aia și moral. La momentele dificile îți dai seama cine e lângă tine și îți vrea binele”, a mărturisit şi Claudiu Petrila, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Claudiu Petrila, transferat definitiv de Rapid! Anunţul clubului din Giuleşti

Claudiu Petrila a fost transferat definitiv de Rapid! Jucătorul în vârstă de 23 de ani va rămâne până în 2026 în Giuleşti, în cazul în care nu va veni o ofertă importantă pentru el.

Reclamă 4 / 0/3

Petrila a revenit, recent, pe gazon după o accidentare. În meciul CFR Cluj – Rapid 0-1, Petrila a fost introdus pe teren de către Bergodi în minutul 69, în locul lui Jayson Papeau.

”Claudiu Petrila, unul dintre jucătorii ce au impresionat în prima parte a sezonului, a fost transferat definitiv de Rapid.

Împrumutat inițial de la CFR Cluj, Rapid l-a achiziționat pe mijlocașul născut la Sânnicolau Mare, cel mai bun pasator din acest sezon.

În vârstă de 23 de ani, Petrila a reușit să înscrie patru goluri în cele 14 meciuri jucate, oferind șase pase decisive.

Cel mai bine cotat jucător al Rapidului pe transfermarkt, cu o cotă de 1,8 milioane de euro, Petrila a evoluat un meci la naționala mare a României, în „amicalul” contra Sloveniei, din noiembrie 2022”, a transmis Rapid pe site-ul său oficial.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi Vezi toate știrile
Citește și