Închide meniul

Claudiu Petrila, transferat definitiv de Rapid! Anunţul clubului din Giuleşti! Până când a semnat jucătorul cu echipa lui Şucu

Bogdan Stănescu Publicat: 15 februarie 2024, 18:30

Reclamă
Claudiu Petrila, transferat definitiv de Rapid! Anunţul clubului din Giuleşti! Până când a semnat jucătorul cu echipa lui Şucu

Claudiu Petrila, transferat definitiv de Rapid! Anunţul clubului din Giuleşti!

Claudiu Petrila e jucătorul Rapidului până în 2026 / Facebook Rapid

Claudiu Petrila a fost transferat definitiv de Rapid! Jucătorul în vârstă de 23 de ani va rămâne până în 2026 în Giuleşti, în cazul în care nu va veni o ofertă importantă pentru el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrila a revenit, recent, pe gazon după o accidentare. În meciul CFR Cluj – Rapid 0-1, Petrila a fost introdus pe teren de către Bergodi în minutul 69, în locul lui Jayson Papeau.

Claudiu Petrila, transferat definitiv de Rapid! Anunţul clubului din Giuleşti

Claudiu Petrila, unul dintre jucătorii ce au impresionat în prima parte a sezonului, a fost transferat definitiv de Rapid.

Împrumutat inițial de la CFR Cluj, Rapid l-a achiziționat pe mijlocașul născut la Sânnicolau Mare, cel mai bun pasator din acest sezon.

În vârstă de 23 de ani, Petrila a reușit să înscrie patru goluri în cele 14 meciuri jucate, oferind șase pase decisive.

Reclamă

Petrila îmbracă tricoul alb-vișiniu al Rapidului până în 2026″

Din vara anului trecut, Petrila îmbracă tricoul alb-vișiniu al Rapidului, și o va face până în 2026.

În carieră, pe lângă CFR Cluj și Rapid, Claudiu a mai evoluat un sezon la Sepsi OSK, unde a fost, de asemenea, împrumutat de către clujeni.

În prima parte a sezonului, mijlocașul de bandă a suferit o accidentare ce l-a ținut în afara terenului timp de trei luni, acesta revenind în meciul cu Oțelul Galați, din etapa #24.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai bine cotat jucător al Rapidului pe transfermarkt, cu o cotă de 1,8 milioane de euro, Petrila a evoluat un meci la naționala mare a României, în „amicalul” contra Sloveniei, din noiembrie 2022”, a transmis Rapid pe site-ul său oficial.

Victor Angelescu a spus câţi bani a investit Rapid în transferuri doar în acest sezon! Cât au plătit giuleştenii pe Rareş Pop

Victor Angelescu a spus câţi bani a investit Rapid în transferuri doar în acest sezon. Dan Şucu vrea să construiască o echipă de titlu, aşa că a adus mai mulţi jucători în care îşi pune mari speranţe.

Angelescu a spus că Rapid a plătit circa 5 milioane de euro pe transferuri doar în sezonul acesta. Pentru Rareş Pop, giuleştenii au plătit 700.000 de euro. UTA a păstrat şi un procent dintr-un viitor transfer.

”Undeva la 3 milioane și jumătate de euro. Cred că s-ar putea să fie mai mult. Poate 4 spre 5. Probabil că e în jur de 5. Sunt și jucătorii aduși în vară”, a declarat Victor Angelescu pentru digisport.ro despre sumele investite de Rapid în acest sezon în transferuri.

”Au fost negocieri și am reușit să ajungem la o sumă rezonabilă. Este de 700.000 și 20% dintr-un viitor transfer. Au cerut destul de mult. Fiecare club are o strategie. Negocierile au ținut câteva luni. Au ajuns într-un punct corect pentru ambele părți”, a spus Angelescu despre transferul lui Rareş Pop.

Rareş Pop, prezentat oficial la Rapid! Al optulea transfer realizat de giuleşteni în această iarnă

Rareş Pop a fost prezentat oficial la Rapid! Tânărul mijlocaş de doar 18 ani a semnat cu giuleştenii un contract valabil până în vara lui 2028. Pop va rămâne la UTA până la finalul actualei stagiuni, urmând ca în vară să se alăture lotului condus de Cristiano Bergodi.

Rareş Pop este cel de-al optulea transfer realizat de Rapid, în această perioadă de mercato. Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz, Florent Hasani, Damjan Djokovic, Marian Aioani, Cătălin Vulturar şi Jakub Hromada au semnat cu giuleştenii.

Reclamă

Rareş Pop a fost prezentat oficial la Rapid, la puţin timp după ce a evoluat în partida dintre UTA şi Botoşani. Giuleştenii au plătit 800.000 de euro pentru a-l transfera pe mijlocaşul de 18 ani de la formaţia arădeană.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și