Închide meniul
Foto

A fost om al străzii, în Gara de Nord, și acum Liliana face spectacol pe TikTok și Instagram. Are sute de mii de urmăritori

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2023, 9:42 / Actualizat: 6 noiembrie 2023, 16:55

A fost om al străzii, în Gara de Nord, și acum Liliana face spectacol pe TikTok și Instagram. Are sute de mii de urmăritori

A fost om al străzii, în Gara de Nord, și acum Liliana face spectacol pe TikTok și Instagram

A fost om al străzii, în Gara de Nord, și acum Liliana face spectacol pe TikTok și Instagram / Facebook Liliana Petrișor

Povestea Lilianei Petrișor este una dureroasă. De la campioană balcanică de biliard, a fost om al străzii și trăia în Gara de Nord. Acum, de ceva ani, Liliana și-a revenit și clipurile pe care le postează pe rețelelele de socializare sunt virale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liliana trăiește acum la Londra și este urmărită de 370.000 de fani pe TikTok, de 77.000 de oameni pe Instagram și de 18.000 pe Facebook. Clipurile ei au adunat aproape 9 milioane de aprecieri.

A fost om al străzii, în Gara de Nord, și acum Liliana face spectacol pe TikTok și Instagram

Liliana și-a revenit după ce a suferit de depresie și de tuberculoză. Ea a fost aproape să își ia viața, în 2012, chiar dacă practica un sport care i-a adus peste 40 de medalii.

Dacă în trecut ajunsese să trăiască pe străzile din București, acum Liliana postează imagini din vacanțe petrecute în Tenerife sau alte locuri care nu au nicio legătură cu cele menționate mai sus.

Povestea biliardului a început pentru ea la 15 ani, atunci când a plecat de acasă. Ea a rămas cu sechele după o tentativă de sinucidere, iar familia ei a renegat-o. A ajuns să trăiască în Gara de Nord, acolo unde nu s-a spălat 3 luni, a fost mușcată de șobolani și a fost infectată cu HIV.

Reclamă

Povestea campioanei Liliana Petrișor, ajunsă om al străzii

”Când căram marfă la un club, am văzut biliardul și am rămas acolo și cu timpul am văzut că am priză la mână și într-un an devenisem foarte bună. În 1998 am luat locul unu la carambola. După această competiție, am început cu biliardul, am luat multe cupe timp de zece ani. A fost o perioadă a vieții mele de extaz. Am 40 și ceva de medalii, în 2012 am fost Campioană Balcanică și după s-a întrerupt firul.

M-am urcat pe casă, când am auzit că se închide clubul de biliard, și m-am aruncat, eram cu gândul la suicid, nu înțelegeam de ce nu am murit. Deciziile în viață vin odată cu consecințele. Am două regrete în viață: că mi-am abandonat școala pentru muncă și ziua când s-a închis clubul. La spital am conștientizat ce am făcut, am zis că m-am nenorocit pe viață. O decizie proastă, din suflet o regret”, a spus Liliana, la Acces Direct, cu doi ani în urmă.

”După aia m-am chinuit foarte mult, am rămas cu un handicap la picior. După două luni a murit tata, eu nu mi-am cunoscut nepoții niciodată. De la moartea lui tata, eu nu mai vorbesc cu fratele mai mare, a zis că eu pentru el sunt moartă, mă învinuiește pe mine de decesul tatălui, că el băuse ceva când era cu mine acasă.

Reclamă 4 / 0/3

La casa de la părinți nu puteam să mă întorc, era părăsită, m-am îmbolnăvit și m-am dus la Gara de Nord, doi ani mi-a fost casă. Mi s-au întâmplat toate nenorocirile, am fost bătută, abuzată, râdea lumea de mine, am stat trei luni nespălată, m-am infectat cu HIV, m-au mușcat șobolanii. M-am tuns, arătam ca un bărbat și mă chema Luci, a funcționat ca să nu se mai ia lumea de mine”, a mai spus Liliana.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și