Închide meniul
Foto

A împlinit 92 de ani și a sărbătorit alături de fiul său, care are 2 ani. Imagine emoționantă postată de soția miliardarului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2022, 16:23

A împlinit 92 de ani și a sărbătorit alături de fiul său, care are 2 ani. Imagine emoționantă postată de soția miliardarului

Bernie Ecclestone împlinit 92 de ani și a sărbătorit alături de fiul său, care are 2 ani

Bernie Ecclestone şi soţia sa, Fabiana / Instagram

Zi festivă în familia lui Bernie Ecclestone, starul care a împlinit 92 de ani vineri, pe 28 octombrie. Fostul magnat din Formula 1 a sărbătorit alături de fiul său, care are 2 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea de-a treia soție a lui Bernie, Fabiana Flosi, a făcut publică o imagine în care miliardarul își ține fiul în brațe. Fabiana este cu 45 de ani mai tânără decât miliardarul englez.

Bernie Ecclestone a împlinit 92 de ani și a sărbătorit alături de fiul său, care are 2 ani

Tată, este ziua ta de naștere! Te iubim, Ace„, a scris Fabiana Ecclestone pe rețelele sociale.

View this post on Instagram


A post shared by Fabiana Ecclestone (@fabianaecclestone)

Reclamă

Deborah Ecclestone, cea mai mare fiică a lui Bernie, are nu mai puțin de 67 de ani. Aceasta este din prima căsătorie a miliardarului, cu Ivy. Fostul șef din Formula 1 mai are două fete din căsnicia cu fostul model Slavica Radic, Tamara (născută în 1984) și Petra (născută în 1988). De femeia originară din Croația a divorțat în 2008 și a fost nevoit să îi plătească atunci o sumă cuprinsă între 1 și 1.5 miliarde de dolari.

Bernie este într-o relație excelentă cu Tamara, cea care a ținut să îi transmită un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram, acolo unde are aproape 500.000 de urmăritori.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

La multi ani celui mai bun tată. Suntem atât de norocoși să te avem ca model. Nu ne-ai dezamăgit niciodată, ai fost mereu alături de noi, mereu răbdător și amabil. Ne-ai ghidat fără a ne copleși și ne-ai lăsat libertatea de a face propriile alegeri. Ești un tată unic și, deși urăști sărbătorile, meriți să fii sărbătorit„, a scris Tamara Ecclestone.

Bernie Ecclestone continuă să deţină afaceri care îi aduc venituri uriaşe. Averea lui este estimată la 3.2 miliarde de dolari. Va fi împărţită între cei patru copii.

Bernie Ecclestone a fost acuzat de fraudă

În luna iulie, magnatul Bernie Ecclestone a fost acuzat oficial de fraudă. Fostul proprietar şi administrator al drepturilor comerciale ale Formulei 1 a fost acuzat că a avut o falsă declaraţie în Marea Britanie.

El este acuzat că nu a declarat autorităţilor fiscale britanice peste 400 de milioane de lire sterline (circa 472 de milioane de euro), anunţa lefigaro.fr.

Aceasta urmează unei anchete penale complexe şi globale conduse de serviciul de investigaţii al HMRC (n.r. – Her Majesty’s Revenue and Customs, autorităţile fiscale britanice)”, a anunţat directorul său, Simon York.

Prima audiere în acest caz a avut loc în 22 august la Tribunalul de Magistraţi din Westminster din Londra.

Reclamă

Bernie Ecclestone a pledat nevinovat la acuzaţia de evaziune fiscală

Controversatul fost proprietar şi administrator al drepturilor comerciale ale Formulei 1, Bernie Ecclestone, (91 de ani), acuzat de evaziune fiscală prin falsă declaraţie în Marea Britanie, a pledat nevinovat, relatează AFP.

Ecclestone s-a prezentat în instanţă la Westminster Magistrates’ Court, însoţit de avocaţii săi şi de gărzile de corp.

Bernie Ecclestone rămâne în libertate până la următoarea înfăţişare, programată la 19 septembrie, anunţă news.ro.

Ecclestone este acuzat că a omis să declare fiscului britanic peste 400 de milioane de lire sterline din active deţinute în afara ţării, în perioada 2013-2016.

Parchetul a autorizat în iulie inculparea fostului oficial, ca urmare a unei anchete a fiscului.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și