Închide meniul

Magnatul Bernie Ecclestone, acuzat de fraudă! Fostul şef din Formula 1 ar fi păcălit statul cu aproape 500 de milioane de euro

Dragoș Vasile Publicat: 11 iulie 2022, 18:36

Magnatul Bernie Ecclestone, acuzat de fraudă! Fostul şef din Formula 1 ar fi păcălit statul cu aproape 500 de milioane de euro

Bernie Ecclestone, acuyat de fraudă

DPA Images / Erwin Scheriau via Hepta

  • Magnatul Bernie Ecclestone, acuzat de fraudă
  • Fostul şef din Formula 1 ar fi păcălit statul cu aproape 500 de milioane de euro

Magnatul Bernie Ecclestone a fost acuzat oficial de fraudă. În vârstă de 91 de ani, controversatul fost proprietar şi administrator al drepturilor comerciale ale Formulei 1, a fost acuzat că a avut o falsă declaraţie în Marea Britanie, a anunţat, luni, Crown Prosecution Service.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El este acuzat că nu a declarat autorităţilor fiscale britanice peste 400 de milioane de lire sterline (circa 472 de milioane de euro), scrie lefigaro.fr.

Magnatul Bernie Ecclestone, acuzat de fraudă

„Aceasta urmează unei anchete penale complexe şi globale conduse de serviciul de investigaţii al HMRC (n.r. – Her Majesty’s Revenue and Customs, autorităţile fiscale britanice), a anunţat directorul său, Simon York.

Reclamă

Prima audiere în acest caz urmează să aibă loc în 22 august la Tribunalul de Magistraţi din Westminster din Londra.

Bernie Ecclestone, arestat la aeroport

Bernie Ecclestone, miliardarul din Formula 1, a fost arestat, în Brazilia, în timp ce se pregătea să urce cu un pistol într-un avion privat cu destinaţia Elveţia, scrie lequipe.fr, citat de news.ro.

Reclamă

Întrucât fostul şef de F1 nu a putut prezenta documentele necesare, a fost arestat şi audiat la aeroport. A recunoscut că deţine această armă, dar a subliniat că nu ştia că era în bagaj.

În timpul unui control cu ​​raze X pe aeroportul Viracopos din Campinas (statul São Paulo), unde Bernie Ecclestone era pe cale să se îmbarce într-un avion privat pentru a se întoarce în Elveţia, miercuri seara, poliţia braziliană a găsit o armă de foc, un LW Seecamp.32, la el în bagaje.

Controversatul fost proprietar şi administrator al drepturilor comerciale ale Formulei 1 şi-a plătit cauţiunea şi a fost eliberat pentru a merge în Elveţia. Bernie Ecclestone are o avere estimată la 3.5 miliarde de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Bernie Ecclestone a sărbătorit cu fiul sau de 15 luni

Bernie Ecclestone a sărbătorit vârsta de 91 de ani alături de familie. Fostul magnat din Formula 1 a petrecut alături de fiul său de numai 15 luni, Ace.

Miliardarul a primit un tort de ciocolată din partea soţiei Fabiana Flosi. Cel mai special moment a fost cel al îmbrăţişării fiului său, lucru notat pe Instagram de fiica Tamara.

„O zi specială celebrată alături de un om special. Eşti atât de iubit. Suntem nişte norocoşi”, a scris Tamara, care a fost completată de cealaltă fiică, Petra. „Sunt onorată să fiu fiica ta. Îţi mulţumesc.”

Miliardarul din Formula 1 a împlinit 91 de ani

Fiul lui Bernie are trei surori: Deborah (66 de ani), Tamara (37 de ani) și Petra (32 de ani). Cu toții vor moșteni o avere uriașă, care nu a avut de suferit pe durata pandemiei. Potrivit forbes.com, Bernie Ecclestone le va lăsa copiilor nu mai puțin de 3.4 miliarde de dolari!

Fostul conducător din Formula 1 este la a treia căsnicie. Până să o întâlnească pe actuala soție, Fabiana Flosi, Bernie Ecclestone a mai fost împreună cu Ivy Bamford și Slavia Radic.

Fabiana are jumătate din vârsta soțului său. Brazilianca a și postat imagini de la ziua de naștere a lui Ace.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
AntenaPLAY • 24 mart., 14:08
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 24 mart., 9:07
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei: „Din păcate se întâmplă astfel de lucruri”
Mutarea şoc pe care o pregăteşte Mercedes
AntenaPLAY • 23 mart., 21:34
Mutarea şoc pe care o pregăteşte Mercedes: „Au început negocierile!” Un dublu campion mondial, chemat în locul lui Hamilton
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 22 mart., 17:05
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 martie 2024
Charles Leclerc a rupt tăcerea despre rivalitatea cu Carlos Sainz
AntenaPLAY • 19 mart., 13:46
Charles Leclerc a vorbit despre rivalitatea de la Ferrari cu Carlos Sainz: „Am reuşit să facem asta!”