Închide meniul

A prezis coronavirusul și ne transmite ce urmează. Ce se va întâmpla în următorii ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 5:40

A prezis coronavirusul și ne transmite ce urmează. Ce se va întâmpla în următorii ani

CNN

Viața se va schimba radical după pandemie. Ce spune femeia care a prezis apariția coronavirusului. Anunțul îngrijorător

Garett, una dintre cele mai apreciate jurnaliste din Statele Unite ale Americii, a avut nenumărate reportaje despre epidemia de Ebola din Zair sau a scris romane celebre precum „The Coming Plague”, în care a relatat o poveste despre o pandemie ce va lovi lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Garrett face previziuni sumbre referitoare la pandemia de coronavirus

Garrett susține că această criză creată de coronavirus va continua și în următoarea perioadă, însă relațiile interumane se vor schimba. Ea susține că apariția unui vaccin nu se va face prea curând, dar medicamentul va avea rezultatele dorite.

”Sunt destul de sigură că epidemia se va desfășura în valuri. Nu vom avea un tsunami care va lovi America, apoi se va retrage. Vom avea valuri mici care vor lovi în Des Moines, apoi în New Orleans și apoi în Houston și tot așa. Iar asta va afecta felul în care gândesc oamenii.

Virusul va continua să circule pe mapamond, indiferent dacă se va face imunizare prin vaccinare. Trebuie să existe o strategie pentru imunizarea globală  şi vorbim în acest caz de 7,5 miliarde de fiinţe umane”, a declarat jurnalista pentru New York Times.

Pandemia de coronavirus a făcut ravagii în Statele Unite, acolo unde sunt peste 2 milioane de oameni infectați și peste 118.000 de decese. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și