Închide meniul

"A venit la mine o persoană care mi-a făcut dosar penal!" Gigi Becali a cheltuit milioane de euro în pandemie: "Am salvat o grămadă de medici"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 14:13 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"A venit la mine o persoană care mi-a făcut dosar penal!" Gigi Becali a cheltuit milioane de euro în pandemie: "Am salvat o grămadă de medici"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Gigi Becali nu a mai ţinut cont de nimic în pandemie. Patronul FCSB i-a ajutat chiar şi pe cei care l-au trimis la închisoare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am salvat vieţi în pandemie. Milioane de euro am plătit pe medicamente şi am dat la spitale. De o lună am medicamente la vamă, am adus mii şi mii, dar nu au vrut să le dea la spitale. Am salvat o grămadă de medici, care mă sună acum și-mi spun că eu sunt doctorul lor.

A venit o persoană la mine care mi-a făcut un dosar penal. Avea toată familia lui Covid-19 si eu i-am dat medicamente.

Nu numai că i-am dat medicamente, dar am discutat cu el după 3-4 zile să aflu cum se simt cei infectaţi. Mi-a spus că toată familia e bine", a spus Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali l-a ajutat şi pe Dumitru Dragomir

Gigi Becali l-a ajutat şi pe Dumitru Dragomir cu medicamente. 

Reclamă

"I-am spus să îmi dea nişte medicamente şi mi l-a trimis pe Luţu, noaptea, la ora 2, cu medicamentele. Eu şi nevasta mea nu am avut nimic, dar copiii toţi au fost… Da, de la COVID-19. Şi Becali ne-a dat. Bine, Becali a dat la peste 500 de oameni gratis medicamente şi i-a făcut bine. Numai eu ştiu vreo 10-12, pe care Becali i-a făcut bine gratis cu medicamentele lui ruseşti", a declarat Dumitru Dragomir la telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și