Închide meniul
Foto

„A vrut să aibă o Valentina mică!” Anunţul făcut de soţia lui Cristi Borcea! Valentina Pelinel a spus totul

Publicat: 10 mai 2024, 14:49

Reclamă
„A vrut să aibă o Valentina mică!” Anunţul făcut de soţia lui Cristi Borcea! Valentina Pelinel a spus totul

Anunţul făcut de soţia lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea / Instagram

Valentina Pelinel a făcut anunţul şi a oferit detalii mai puţin ştiute din căsnicia cu Cristi Borcea. A treia soţie a milionarului român a transmis că cele mai frumoase momente din viaţa ei au fost reprezentate de momentele în care a născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este a treia soţie a lui Cristi Borcea, cei doi fiind căsătoriţi din 2018. Aceştia au împreună trei copii, un băiat pe nume Milan, şi gemenele Indira şi Rania.

Anunţul făcut de soţia lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a dezvăluit că una dintre fetiţe i se aseamănă ei, aşa cum îşi dorea Cristi Borcea, în timp ce cealaltă îl moşteneşte pe tatăl ei. Fostul model a recunoscut că cele mai preţioase momente din viaţa ei sunt cele din familie, atunci când s-a căsătorit şi a născut.

De asemenea, Valentina Pelinel a mai transmis că niciodată nu se neglijează şi are grijă de aspectul său fizic. Totodată, aceasta a transmis că mereu îşi face timp şi pentru Cristi Borcea.

„Indira e așa cum a desenat-o el în capul lui, e o Valentina, dar cu ochii albaștri, a vrut să aibă o Valentina mica, iar eu zic că Rania e ca el, e mai forță, nu sunt așa de sensibili ca mine (…) Au fost multe momente fericite: când ne-am căsătorit, când s-au născut copiii, astea sunt momentele care rămân. Dacă mă întrebai acum niște ani, aș fi zis de momentele mele de glorie din cariera mea de model, dar acum, după trei copii și o familie unită și fericită… Cred că atunci când am născut a fost unic.

Reclamă
Reclamă 4

Avem ajutoare (n.r pentru copii), dar e logistică, organizare. Avem timp și pentru noi, și pentru copii. Mie nu îmi place să mă las pe mine, în niciun caz, îmi place să-mi acord timp pentru sport, pentru soțul meu, în primul rând, să avem timpul nostru împreună și pentru copii, să pot să merg și la sală, la un tratament. Adică niciodată nu m-am lăsat pe mine deoparte”, a declarat Valentina Pelinel, conform spynews.ro.

Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a rupt tăcerea despre primele soţii ale lui Cristi Borcea, care au fost umilite în trecut de milionarul român. Fostul patron al lui Dinamo a fost căsătorit între 1988 şi 2011 cu Mihaela Borcea, după care şi-a refăcut viaţa alături de Alina Vidican. Cel de-al doilea mariaj a durat aproape 6 ani, până ca „Leonidas” să ajungă pentru a treia oară în faţa altarului.

Cristi Borcea a păstrat o relaţie bună cu primele două soţii, chiar dacă a recunoscut că le-a înşelat. Mai mult, a oferit o declaraţie extrem de controversată şi a afirmat că Mihaela şi Alina nu pot trăi fără el.

Reclamă

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari„, a declarat, în trecut, Cristi Borcea.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50 18 iun.

Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO

23:37 18 iun.

Lukas Provod l-a copiat pe Nicolae Stanciu! Jucătorul Cehiei a deschis scorul în meciul cu Portugalia cu o execuţie de senzaţie!

23:14 18 iun.

Cristi Săpunaru a vorbit despre retragerea din fotbal: „Să nu-i asculţi pe toţi care vorbesc prea mult şi prost”

23:09 18 iun.

Discursul cu care Edi Iordănescu i-a motivat pe tricolori înaintea victoriei fantastice cu Ucraina: „Energie incredibilă”

22:36 18 iun.

Alexandru Tudorie a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua fostul jucător al FCSB-ului

22:35 18 iun.

Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman: „Noi trebuie să emitem factură”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și