Închide meniul
Foto

Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea, pe care acesta le-a umilit în trecut

Publicat: 9 aprilie 2024, 9:17

Reclamă
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea, pe care acesta le-a umilit în trecut

Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea

Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel. A divorţat de Mihaela Borcea şi Alina Vidican / Colaj Instagram

Valentina Pelinel a rupt tăcerea despre primele soţii ale lui Cristi Borcea, care au fost umilite în trecut de milionarul român. Fostul patron al lui Dinamo a fost căsătorit între 1988 şi 2011 cu Mihaela Borcea, după care şi-a refăcut viaţa alături de Alina Vidican. Cel de-al doilea mariaj a durat aproape 6 ani, până ca „Leonidas” să ajungă pentru a treia oară în faţa altarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a păstrat o relaţie bună cu primele două soţii, chiar dacă a recunoscut că le-a înşelat. Mai mult, a oferit o declaraţie extrem de controversată şi a afirmat că Mihaela şi Alina nu pot trăi fără el.

Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea

Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari„, a declarat, în trecut, Cristi Borcea.

Valentina Pelinel s-a ferit mereu să vorbească despre fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Totuşi, a decis acum să precizeze că atât Alina Vidican, cât şi Mihaela Borcea, au trăit o „viaţă frumoasă” alături de tatăl copiilor lor.

Mai mult, fostul fotomodel asigură că nu se teme că ar putea fi părăsită de Borcea.

Reclamă

Nu știu la ce te referi, pentru că eu cred că au avut o viață frumoasă, și eu am o viață frumoasă alături de el. Eu nu vreau să mă gândesc la ceva rău când vine vorba de familia mea, eu nu vrea să atrag răul, eu proiectez pozitiv, ca să atrag pozitiv”, a declarat Valentina Pelinel, potrivit ciao.ro.

Ce spunea Alina Vidican despre Valentina Pelinel, în trecut: „Am simțit că e periculoasă!”

Cristi Borcea și Alina Vidican au fost căsătoriți în perioada 2011-2016. Căsnicia lor a ajuns la final după ce milionarul român ar fi înșelat-o pe Alina cu Valentina Pelinel, actuala lui soție.

În urmă cu ceva timp, Alina Vidican a explicat că era conștientă de faptul că Cristi Borcea o înșela cu Valentina Pelinel. Cu toate acestea, Alina a continuat relația cu Borcea și chiar a ales să se căsătorească cu el.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am tăiat-o personal de pe lista invitaților, la nuntă (n.r. – pe Valentina Pelinel)! Am simțit de-atunci că această persoană este periculoasă!

Eu, când m-am căsătorit cu soţul meu, ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul”, a spus Alina Vidican, în urmă cu câțiva ani.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și