Închide meniul

„Absolut nimeni nu m-a ajutat”. Aurel Pădureanu, dărâmat după ce a fost ignorat de Gigi Becali. A rămas fără niciun ban. „Mă mut dintr-o casă în alta”

Publicat: 1 august 2021, 17:58

Reclamă
„Absolut nimeni nu m-a ajutat. Aurel Pădureanu, dărâmat după ce a fost ignorat de Gigi Becali. A rămas fără niciun ban. „Mă mut dintr-o casă în alta

Aurel Pădureanu a fost 33 de ani împreună cu Cornelia Catangă

Playtech

Soţul regretatei interprete de muzică lăutărească nu reuşeşte să îşi mai revină. A rămas fără locuinţă şi a ajuns să se lupte pentru supravieţuire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurel Pădureanu, dărâmat după ce a fost ignorat de Gigi Becali

Aurel Pădureanu a anunţat că nu mai are nicio sursă de venit cu care să se întreţină. A pierdut casa în care locuia şi a fost nevoit să se mute în chirie. Din cauza pandemiei, nu a mai fost căutat pentru a cânta la evenimente private.

Am pierdut casa la bancă, stau cu chirie, nu m-a ajutat nimeni, absolut nimeni. Asta este, stau cu chirie și mă mut dintr-o casă în alta. Mai merg la cântări, dar multe s-au amânat pentru la anul.

(…) Lupt să fiu sănătos, ca să-mi ajut familia și să fiu alături de Alexandru. Asta a fost și dorința Corneliei, nu ar fi vrut să ne vadă pe noi distruși. Dorința mea supremă este să organizez un festival, Cornelia Catanga, pentru că atâta lume care trebuia să vină la moartea ei, să vină la acest spectacol. Cu bilete, ca să pot să stau civilizat și să-mi duc bătrânețea liniștit„, a declarat Aurel Pădureanu pentru wowbiz.ro.

Gigi Becali a spus promis că va plăti înmormântarea Corneliei Catanga

Gigi Becali a anunţat, iniţial, că va suporta cheltuielile pentru înmormântarea Corneliei Catanga, după ce familia acesteia a solicitat ajutor financiar.

Reclamă

O voi înmormânta, ce să fac?!”, a fost răspunsul ferm al patronului FCSB în momentul în care a fost întrebat dacă va ajuta cu bani familia Corneliei Catanga.

În momentul în care Aurel Pădureanu i-a cerut o casă lui Gigi Becali, omul de afaceri i-ar fi spus să meargă la un cămin de nefamilişti.

Gigi Becali a zis să mă duc la căminele lui. Acolo au băgat ei ultimii oameni. Noi suntem artiști. L-am sunat și a zis ca nu are de unde. Eu nu vreau decât două cămăruțe vechi la curte ca să studieze copilul”, a declarat Aurel Pădureanu, la Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și