Închide meniul

Acuzat de minciună de George Simion, Gigi Becali a reacţionat dur: "E prea mic!" Dezvăluiri incredibile: "I-am dat şi soţiei lui un birou, că ea e nu ştiu ce pictoriţă!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2021, 9:15

Acuzat de minciună de George Simion, Gigi Becali a reacţionat dur: "E prea mic!" Dezvăluiri incredibile: "I-am dat şi soţiei lui un birou, că ea e nu ştiu ce pictoriţă!"

Inquam Photos via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

"Nu e adevărat că ne-a dat sediu! A spus-o în stilul lui. Noi aveam la Alianţa pentru Centernar, la etajul 1, pe Blănari. Dumnealui era la etajul 3. Singura discuţie pe care am avut-o a fost să punem un banner pe clădire. Asta era în 2018. AUR a apărut în 2019, pe 2 decembrie. Din câte ştiu, nu a putut vota. A votat mama domnului Becali. Îi înţelegem stilul, de multe ori expansiv", a spus George Simion la gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Domnul Simion e prea mic ca să ştie stilul meu"

Gigi Becali i-a răspuns lui George Simion, care a insinuat că patronul FCSB a minţit în legătură cu sediul. 

"Stilul meu este adevărul. Domnul Simion este în eroare. Sunaţi-l pe domnul Claudiu Târziu, să vă spună dacă nu şi acum activează, el şi nevasta lui, în acel birou. Acum un an nu exista AUR, eu i-am dat lui Claudiu Târziu.

Stilul lui George Becali este adevărul pur, e prea mic domnul Simion să ştie el stilul lui Gigi Becali. A venit la mine la palat, habar nu aveam cine e Claudiu Târziu, mi-a propus nu ştiu ce functie în AUR şi i-am zis că nu am nevoie. Zicea să fiu vicepreşedinte. Păi cum să fiu vicepreşedinte eu sub Claudiu Târziu şi Simion? Numai preşedinte va fi Gigi Becali până la moarte. I-am dat lui Claudiu Târziu şi sotiei lui birou, că ea e nu ştiu ce pictoriţă, avea nevoie să picteze pe acolo, ce fac ei", a spus Gigi Becali la România TV

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și