Închide meniul

Acuzaţii halucinante la adresa lui Alexander Zverev: "A încercat să mă sufoce cu o pernă, m-a lovit cu capul de perete"

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2020, 13:59 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Reclamă
Acuzaţii halucinante la adresa lui Alexander Zverev: "A încercat să mă sufoce cu o pernă, m-a lovit cu capul de perete"

DPA Images / Jonas Güttle via Hepta

Alexander Zverev

Acuzaţiile rusoaicei vin în contextul în care românca Brenda Patea a dezvăluit că este însărcinată cu jucătorul de tenis, deşi nu mai sunt împreună. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusoaica îl acuză pe jucătorul de tenis de violenţă domestică. Cei doi au avut o relație din 2018 până în august 2019.

Am ieșit (n.r- cu câteva zile înainte de US Open 2019) cu Dasha Medvedeva (n.r- soția lui Daniil Medvedev) și cu prietenul meu. Am întârziat puțin și Sasha s-a enervat din această cauză. Am ajuns acasă și ne-am certat. Mereu ne certam din nimic. Am scris pe Instagram că a încercat să mă sufoce cu o pernă și mi-a răsucit brațele. Am încercat să fug din camera de hotel de mai multe ori, dar nu m-a lăsat. În cele din urmă am fugit desculță și cu un telefon pe hol.

Olga Sharypova, despre Zverev: "M-a împins în perete! Eram singură"

Mă ascundeam într-un hotel, dar el m-a găsit. Am plâns și am încercat să fug. El a vrut să mă întorc ca să vorbim. Am înțeles că nu poate fi vorba de un dialog, m-am speriat și am încercat să fug. Dar Sasha m-a împins în perete și mi-a zis că nimănui nu-i va păsa, indiferent de ce mi-ar face.  Au apărut niște oameni și am putut fugi pe stradă. Eram singură. Noroc că am avut un telefon și am putut telefona unui prieten. În august a fost înfricoșător. M-am temut pentru viața mea. De ce spun tocmai acum? Pentru că era înfricoșător”, a postat Olga Sharypova pe reţelele de socializare. 

"Am  fost bătută și nu o mai tac! Vreau să vă povestesc ceva personal și dur pentru mine, ceva ce am experimentat și am lăsat în trecut. Scris asta pentru ca fetele care trec printr-o asemenea situație să nu se simtă singure și să găsească puterea de a merge mai departe. Am fost victima violenței domestice!

Reclamă

Prima dată s-a întâmplat la începutul relației. Am avut o ceartă și am fost lovită cu capul de perete cu atât de multă putere încât am rămas întinsă pe podea. A încercat să mă sufoce cu o pernă, m-a lovit cu capul de perete și mi-a răsucit brațele. În acel moment mi-a fost frică pentru viața mea. La un moment dat nu puteam respira de frică!". a mai dezvăluit Olga. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și