Închide meniul
VIDEO

Adana Demirspor – Galatasaray 2-0. Mario Balotelli, reacţie uluitoare sub privirile lui Moruţan şi Cicâldău. Eroul meciului, „recompensat” de italian cu un picior în cap

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2021, 20:43

Adana Demirspor – Galatasaray 2-0. Mario Balotelli, reacţie uluitoare sub privirile lui Moruţan şi Cicâldău. Eroul meciului, „recompensat de italian cu un picior în cap

Mario Balotelli şi-a lovit un coechipier

Captură BeinSports

  • Mario Balotelli, gest uluitor în Adana Demirspor – Galatasaray
  • Italianul şi-a lovit cu piciorul în cap un coechipier

Atacantul de 31 de ani, care are 6 goluri înscrise în acest sezon, a avut o reacţie uluitoare în momentul în care Akgun a deschis scorul, în minutul 53. Italianul l-a felicitat pe coechipierul său într-un mod care a luat prin surprindere pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Balotelli şi-a lovit cu piciorul în cap un coechipier în Adana Demirspor – Galatasaray 2-0

Akgun s-a îmbrăţişat, la marginea terenului, cu jucătorii de la Adana. Nimic nu anunţa ceea ce avea să urmeze. Balotelli a avut o reacţie de necrezut.

Reclamă

Totuşi, jucătorul de 21 de ani nu a părut să se simtă afectat. Cinci minute mai târziu a reuşit „dubla” cu o execuţie fabuloasă, la care portarul lui Galatasaray nu a avut nicio şansă să intervină.

La scurt timp distanţă, Olimpiu Moruţan a fost scos de pe teren de Fatih Terim. A fost înlocuit cu Dervisoglu.

Reclamă

Şase meciuri la rând fără victorie avea Galatasaray, înaintea meciului cu Demirspor. Criza de rezultate a „leilor” continuă.

Citește și:

Mario Balotelli, în centrul atenţiei în Turcia

În luna septembrie, starul italian a mai avut o reacţie surprinzătoare în meciul cu Beşiktaş. Alb-negrii au condus cu 3-0 după 52 de minute, iar Matias Vargas a redus din diferenţă. Tehnicianul celor de la Adana a forţat totul pe cartea atacului. L-a trimis pe teren pe Mario Balotelli, mutare care s-a dovedit a fi extrem de inspirată. Fostul vârf de la Manchester City, Inter, AC Milan şi Liverpool a avut un răspuns de zile mari.

Balotelli a înscris, din pasa lui Assambalonga, şi a fugit direct spre banca de rezerve a celor de la Beştiktaş. S-a bucurat în faţa lui Sergen Yalcin, antrenorul care, în 2013, spunea despre Balotelli că „nu are creier”. Fostul atacant din naţionala Italiei nu l-a uitat şi a avut o reacţie uluitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Gestul făcut de Mario Balotelli i-a adus cartonaş galben. În al 7-lea minut de prelungiri, Balotelli s-a bucurat din nou nebuneşte. I-a oferit un assist lui Assombalonga şi Adana a smuls incredibil o remiză, scor 3-3! La final, „SuperMario” a continuat „războiul” cu antrenorul alb-negrilor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 februarie
Antena Sport Update • 19 feb., 16:55
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 februarie 2024
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut "gestul secolului" cu Galatasaray
Fotbal extern • 19 feb., 12:25
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut „gestul secolului” cu Galatasaray: „Aşa mi s-a părut normal!”