Închide meniul
Foto

Adelina Chivu, apariţie rară! Cum a putut fi văzută în oraş soţia lui Cristi Chivu

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iunie 2023, 15:08

Reclamă
Adelina Chivu, apariţie rară! Cum a putut fi văzută în oraş soţia lui Cristi Chivu

Adelina Chivu, apariţie rară!

Adelina Chivu şi Cristi Chivu / Instagram

Adelina Chivu a avut o apariţie rară în Como. Soţia lui Cristi Chivu s-a îmbrăcat casual, şi-a pus ochelari de soare şi a ieşit cu căţelul în oraş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia lui Cristi Chivu a publicat fotografia respectivă pe contul de Instagram.

Adelina Chivu, apariţie rară!

Soţia lui Cristi Chivu, Adelina, se afişează rar în spaţiul public. Fostă prezentatoare TV, Adelina Chivu a ieşit de sub lumina reflectoarelor de când s-a căsătorit cu Cristi Chivu.

Frumoasa brunetă locuieşte la Milano alături de Cristi Chivu şi cele două fiice ale lor.

Adelina Chivu şi Cristi Chivu s-au cunoscut în 2007, pe vremea în care ea era prezentatoare TV, iar el era căpitanul echipei naţionale.

Reclamă

La un an după ce s-au cunoscut, cei doi se căsătoreau. Nunta a avut loc la Palatul Ştirbey, iar presa nota că ar fi costat atunci 400.000 de euro.

Adelina Chivu, apariţie rară în Como / Instagram
Adelina Chivu, apariţie rară în Como / Instagram

Cristi Chivu, bănuit de colegi că este violent cu soţia lui!

Cristi Chivu a dezvăluit că a fost bănuit de colegi că este violent cu soţia lui, Adelina. Fostul jucător a oferit un interviu în presa din Italia, unde a mărturisit prin ce clipe dificile a trecut, după accidentarea la cap suferită în ianuarie 2010.

Cristi Chivu şi-a continuat cariera, şi după acel moment tragic. Fostul fundaş a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile, motiv pentru care a fost nevoit să ia medicamente care aveau efecte asupra comportamentului lui.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Chivu a dezvăluit că la scurt timp după accidentare, şi după operaţie, a revenit pe teren. Acesta susţine că suferea în momentul meciurilor, dar cu toate acestea, nu a vrut să renunţe.

Imediat după accidentare, fostul fundaş al naţionalei României a început să ia anumite medicamente, care îi afectau comportamentul, deoarece acţiona din instinct.

Astfel, acest lucru i-a determinat pe coechipierii săi de la Inter să o sune pe Adelina Chivu, pentru a se asigura că Cristi Chivu nu este violent cu ea.

„Colegii mei au sunat-o pe soția mea acasă”

La două luni și jumătate de la accident, m-am întors pe teren cu toate fricile mele. Sufeream când jucam. Toate lucrurile prin care am trecut după accident, cu toate medicamentele luate, m-au făcut să fac anumite lucruri care nu mă caracterizează.

Cum ar fi gesturile obscene făcute după meciul de Cupă cu Roma, pumnul dat lui Marco Rossi, cearta cu Rafa Benitez. Nimeni nu știe că am luat niște medicamente care au înlăturat toate filtrele.

Îmi aduc aminte, colegii mei au sunat-o pe soția mea acasă să o întrebe dacă totul este bine, dacă sunt agresiv acasă, dacă ridicam mâna la ea.

Toate astea au o explicație. Dintoina (n.r. medicamentul luat). Trebuia să iau doar două luni, dar am luat timp de nouă luni”, a declarat Cristi Chivu, pentru corrieredellosport.it.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și